mulders-gm.nl

Judith en Jamal

PUBLICATIE DATUM april 2008
BESTANDSGROOTTE 5,74
ISBN 9789028242562
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Fouad Laroui
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Judith en Jamal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fouad Laroui. Lezen Judith en Jamal online is nu zo eenvoudig!

In deze hilarische roman probeert iedereen de liefde tussen de joodse Judith en de islamitische Jamal te versjteren, maar vergeefs. Wél eist een lezer dat de schrijver verantwoording aflegt omdat hij met zijn boek de doos van Pandora geopend heeft... Met superieure humor en vaste hand rekent Laroui af met de vooroordelen over onze multiculturele samenleving.

...g mee. Sterker nog, hij verbiedt ... Www ... Judith en Jamal - Fouad Laroui. Zoekeenboek.nl ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Laroui, Fouad - Judith en Jamal. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Zoeken. Judith en Jamal: ISBN: 9789028242562: Taal: Nederlands : Uitgever: Van Oorschot, 2008: Bijzonderheden: 3e druk, gebonden met stofomslag, zgan /2: Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: In deze hila ... Judith en Jamal - Fouad Laroui - (ISBN: 9789028242562 ... ... . verzendkosten) Meer info: In deze hilarische roman probeert iedereen de liefde tussen de joodse Judith en de islamitische Jamal te versjteren, maar vergeefs. Judith en Jamal van Fouad Laroui kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789028242562. Bestel het boek: Judith en Jamal voor slechts € 5.0000 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Judith en Jamal op Ramsj.nl Judith en Jamal | ISBN 9789028242562 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Judith en Jamal. In deze hilarische roman probeert iedereen de liefde tussen de joodse Judith en de islamitische Jamal te versjteren, maar vergeefs. Wél eist een lezer dat de schrijver verantwoording aflegt omdat hij met zijn boek 'de doos van Pandora' geopend heeft... Met superieure humor en vaste hand rekent Laroui af met de vooroordelen over onze multiculturele samenleving. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: judith en jamal (-) waar filter verwijderen waar Categorie Fouad Laroui (Oujda, Marokko, 12 augustus 1958) is een Nederlands auteur, universitair docent en econometrist van Marokkaanse origine die sinds 2001 ook in het Nederlands publiceert.. Laroui ging, tien jaar oud, naar het Franstalige lyceum in Casablanca.Frans was de voornaamste voertaal in het gezin waarin hij opgroeide, samen met acht broers en zusters. Get this from a library! Judith en Jamal. [F Laroui; Frans van Woerden] -- In de liefde tussen een joods meisje en een Marokkaanse jongen in Parijs lijkt de geschiedenis van Romeo en Julia te herleven. Judith en Jamal. Een modern Romeo en Julia verhaal. "Het was allemaal begonnen in het Palace... 'Jamal? wa's dat voor een naam? Ben jij rebeu?' (Arabier) Judith En Jamal (eBook) F. Laroui is een geweldige auteur. Download en lees het boek Judith En Jamal op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Judi...