mulders-gm.nl

Tien jaar lichter

PUBLICATIE DATUM mei 2018
BESTANDSGROOTTE 10,15
ISBN 9789057599071
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Huib Stam
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Tien jaar lichter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huib Stam. Lezen Tien jaar lichter online is nu zo eenvoudig!

In Tien jaar lichter verhaalt Huib Stam (1956) met veel enthousiasme en kennis over zijn maagverkleining. Een jaar na de operatie, waarbij 80 procent van zijn maag werd verwijderd, is hij veertig kilo kwijt en voelt hij zich tien jaar jonger.Stam sprak experts over dik worden, het vruchteloos lijnen en de stofwisseling. Hij zwengelt de discussie aan of het vroegtijdig bestrijden van obesitas door een maagverkleining loont. Dit aanstekelijke, even persoonlijke als doorwrochte betoog is interessante materie voor iedereen die iedere keer weer met angst en beven de weegschaal opstapt, of voor wie in de nabijheid verkeert van iemand met ernstig overgewicht.

...bij 80 procent van zijn maag werd verwijderd, is hij veertig kilo kwijt en voelt hij zich tien jaar jonger ... Tien jaar lichter - boekenfestijn.com ... .Stam sprak experts over dik worden, het vruchteloos lijnen en de stofwisseling. Hij zwengelt de discussie aan of het vroegtijdig bestrijden van obesitas ... In Tien jaar lichter verhaalt Huib Stam (1956) met v eel enthousiasme en kennis over zijn maagverkleining. Een jaar na de operatie, waarbij 80 procent van zijn maag werd verwijderd, is hij veertig kilo kwijt en voelt hij zich tien jaar jonger. Stam sprak experts over dik worden, het vruchteloos lijnen en de stofwisseling. Tien jaar lichter; Nieuw ... Tien jaar lichter door Huib Stam vanaf 9 mei 2018 op Kobo ... ... . Stam sprak experts over dik worden, het vruchteloos lijnen en de stofwisseling. Tien jaar lichter; Nieuw Binnen . Verzending binnen Nederland vanaf €2,95 Gratis verzending binnen Nederland vanaf €30. Op werkdagen vóór 14:00 besteld (en betaald) dezelfde dag verzonden. Huib Stam Tien jaar lichter. Nieuw Binnen . Nieuwprijs €15,50. In Tien jaar lichter verhaalt Huib Stam (1956) met veel enthousiasme en kennis over zijn maagverkleining. Een jaar na de operatie, waarbij 80 procent van zijn maag werd verwijderd, is hij veertig kilo kwijt en voelt hij zich tien jaar In Tien jaar lichter verhaalt Huib Stam (1956) met veel enthousiasme en kennis over zijn maagverkleining. Een jaar na de operatie, waarbij 80 procent van zijn maag werd verwijderd, is hij veertig kilo kwijt en voelt hij zich tien jaar jonger.Stam sprak experts over dik worden, het vruchteloos lijnen en de stofwisseling. Hij zwengelt de discussie aan of het vroegtijdig bestrijden van obesitas ... In Tien jaar lichter verhaalt Huib Stam (1956) met veel enthousiasme en kennis over zijn maagverkleining. Een jaar na de operatie, waarbij 80 procent van zijn maag werd verwijderd, is hij veertig kilo kwijt en voelt hij zich tien jaar jonger. Stam sprak experts over dik worden, het vruchteloos lijnen en de stofwisseling. Tien jaar lichter. In Tien jaar lichter verhaalt Huib Stam (1956) met v eel enthousiasme en kennis over zijn maagverkleining. Een jaar na de operatie, waarbij 80 procent van zijn maag werd verwijderd, is hij veertig kilo kwijt en voelt hij zich tien jaar jonger.Stam sprak experts over dik worden, het vruchteloos lijnen en de stofwisseling. Hij zwengelt de discussie aan of het vroegtijdig ... Lees „Tien jaar lichter Maagverkleining: noodgreep of wondermiddel?" door Huib Stam verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In Tien jaar lichter verhaalt Huib Stam (1956) met veel enthousiasme en kennis over z...