mulders-gm.nl

Heartbreak restaurant / Oeps...vergissing!, 2-in-1

PUBLICATIE DATUM juni 2011
BESTANDSGROOTTE 3,50
ISBN 9789461700353
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kate Hoffmann
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Heartbreak restaurant / Oeps...vergissing!, 2-in-1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Hoffmann. Lezen Heartbreak restaurant / Oeps...vergissing!, 2-in-1 online is nu zo eenvoudig!

(1) HEARTBREAK RESTAURANT - Is zij even blij dat ze van die kampioen hartenbreker af is! Een website waarop je nieuwe date door zijn exen wordt beoordeeld. Af en toe logt restauranthouder Eve in. Gewoon voor de lol, want daten... maar even niet. Hé, er wordt gewaarschuwd voor Charlie Templeton. Waarom verbaast haar dat niet? Gelukkig zit hij ver weg, in de Himalaya of zo. Dan stormt een serveerster haar kantoortje binnen. Er staat een ongelooflijk knappe man in het restaurant. Hij zegt dat hij boven op de Mount Everest alleen aan Eve kon denken. En dat hij haar wil spreken...(2) OEPS...VERGISSING - Om nou te zeggen dat hij al haar dromen waar maakt... Melanies eerste nacht met haar nieuwe vlam was geweldig. Dan ontdekt ze dat ze helemaal niet sexy rockster Stoner in haar bed heeft gehad, maar zijn broer, Edgar. Geen gevoel voor mode, vreselijk kapsel, echt van top tot teen een nerd. En toevallig ook nog eens haar beste vriend. Wat nu? Edgar heeft een voorstel: drie dates, échte dates, en daarna moet ze het zeggen: zijn broer of hij. En dan zou het zomaar kunnen dat ze voor hem kiest. Hoe hij dát denkt aan te pakken? Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

...eeft, verliest! Wat een aandacht krijgt tv-recensent Delaney Conner ineens, nu ze een make-over heeft gewonnen! Zelfs van supersexy auteur Nick Angel, van wie ze jammer genoeg net het laatste boek heeft afgekraakt ... Heartbreak restaurant ; Oeps... vergissing! [e-Book ... ... . De emotie, de warmte ontbreekt, vindt ze, en zonder dát nu eenmaal geen vonken. Nick, die dat onzin noemt, doet zijn best het haar te bewijzen. heartbreak restaurant; heartbreak restaurant / oeps... vergissing!, 2-in-1; heartbreaker bay (3-in-1) heartbreaker bay 2; heartful leven, mindful werken; heartful leven, mindful werken (e-boek - epub-formaat) heartland alleen verder; heartland, na de storm; hearts ... bol.com | Heartbreak restaurant / Oeps...vergissing!, 2-in ... ... ... vergissing!, 2-in-1; heartbreaker bay (3-in-1) heartbreaker bay 2; heartful leven, mindful werken; heartful leven, mindful werken (e-boek - epub-formaat) heartland alleen verder; heartland, na de storm; heartstopper volume three; heather, volmaakt; Elizabeth is de dochter van een obsessief strenge moeder. Wanneer ze zich eindelijk eens durft te laten gaan en te veel drinkt in een nachtclub, valt ze voor de charmes van een vreemdeling met een Russisch accent. De gebeurtenissen die daarop volgen veranderen haar leven voorgoed. Twaalf jaar later woont een vrouw die iedereen kent als Abigail Lowery in de buitenwijk van een klein stadje ... Heartbreak restaurant / Oeps...vergissing!, 2-in-1 van Kate Hoffmann,Isabel Sharpe uit het genre Literatuur kopen? De laagste prijs van Heartbreak restaurant / Oeps...vergissing 2-in-1 met ISBN code 9789461700353 uit het genre Literatuur vind je bij Prijsvergelijk. Heartbreak restaurant ; Oeps... vergissing! Het bloed van onschuldigen ... Intiem e-bundel nummers 2066-2071 . Intiem e-bundel nummers 2088-2091 . Met je ogen dicht Navigatio . Oeps... vergissing! Onder de appelbloesem . Ongeremd genot Rose Cottage ... (2-in-1) Opwindend kerstfeest . Opwindend weekend . Opwindende aanraking . Opwindende erfenis ... Twee keer verliefd (2-in-1) Harlequin White Silk. Aan het lijntje Aan het lijntje ; Veel te dichtbij . Buiten haar boekje Casanova verleid Champagne en chocola Dansen in de nacht . Daten in stijl . De beauty en de bad guy De ultieme uitdaging . De zaak en het meisje . Diner ... Oeps! (Dutch Edition) by Schulz, Kathryn and a great selection of related books, art and collectibles available now at AbeBooks.com. Lees „Passie en overgave" door Sarah Mayberry verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. (1) VERBODEN HUNKERING - Het is een hele stap voor Elizabeth om haar saaie verloofde achter te laten en alleen op vakant... Heartbreak restaurant is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Heartbreak restaurant PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Heartbreak restaurant Bekijk het complete tweedehands aanbod voor 'kantoortje' op de grootste verkoopsites van Nederland....