mulders-gm.nl

HUIS VAN ORANJE IN OUDE ANSICHTEN 2

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 7,91
ISBN 9789028863910
TAAL NEDERLAND
AUTEUR F.J. Lammers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen HUIS VAN ORANJE IN OUDE ANSICHTEN 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.J. Lammers. Lezen HUIS VAN ORANJE IN OUDE ANSICHTEN 2 online is nu zo eenvoudig!

Het tweede deel van ,,Het Huis van Oranje in oude ansichten" omvat de periode 1910 tot 1926,het jaar waarin koningin Wilhelmina en prins Hendrik hun zilveren huwelijksfeest vierden.

...en familie De Visser familie Raaijmakers familie Siebelink familie Uytdewilligen foto gebouwd geheel verwoest gemeente Wouw gemeentehuis gemeenteopzichter gemeentesecretaris gestoelte konden gevestigd gewoond Goosen groene Markt grote huis harmonie ... Lisse in oude ansichten - lisseinbeeld.nl ... ... Oud-Beijerland in oude ansichten deel 1. Author: J. Schipper. Municipality: Oud-Beijerland. Province ... de Weesheul, die toegang gaf tot de achter de huizen gelegen boerderij van Sander Baars. In 1913, toen het eeuwfeest van de terugkomst van de prins van Oranje werd gevierd, werden op het terre in waar deze boerderij heeft gestaan huizen gebouwd. 2 ansicht kaarten Willem Alexander Huis van Oranje; 2 ansicht kaarten Willem Alexander Hui ... Het Huis van Oranje in oude ansichten deel 2 ... ... . In 1913, toen het eeuwfeest van de terugkomst van de prins van Oranje werd gevierd, werden op het terre in waar deze boerderij heeft gestaan huizen gebouwd. 2 ansicht kaarten Willem Alexander Huis van Oranje; 2 ansicht kaarten Willem Alexander Huis van Oranje Prijs: € 1,50. 687 keer bekeken • Status: Actief. prijs is voor de 2 ansichtkaarten samen . mooie staat . verzenden 4,00. ophalen mag ook klik ... Het auteursrecht op de foto's in deze rubriek berust bij de RVD en wordt hier uitdrukkelijk voorbehouden. Het is evenwel toegestaan de foto's te downloaden ten behoeve van redactioneel gebruik door nieuwsmedia, het tonen in openbare ruimten, privégebruik en educatieve doeleinden. Voor het plaatsen van foto's op gebruiksvoorwerpen bestemd om in omloop te brengen behoeft vooraf geen ... Prinsdom Orange. René van Chalon, zoon van Hendrik III en Claudia van Chalon, erft het soevereine prinsdom Orange van zijn oom Philibert van Chalon.Als René in 1544 kinderloos sterft, laat hij zijn bezittingen na aan zijn Duitse neef Willem van Nassau (1533-1584). Als Prins Willem is hij de stamvader van het Huis Oranje-Nassau. 3 advertenties gevonden in Ansichten Koninklijk Huis. Plaats advertentie ... Oude zwart/wit kaart / ansichtkaart met foto van koninklijk paleis Soestdijk ... € 1,- Bewaar advertentie. Pbk 87. Ansichtkaart Prinses Juliana als baby. Bruingetinte ansichtkaart uit de serie van 6 Oranje-ansichtkaarten, uitgegeven door Libelle t.g.v. 13 dagen ......