mulders-gm.nl

Het dolfijnenkind

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,56
ISBN 9789020883879
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Patrick Lagrou
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het dolfijnenkind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Lagrou. Lezen Het dolfijnenkind online is nu zo eenvoudig!

Als Marijn op een dag met de school een dolfinarium bezoekt, gebeurt er iets heel vreemds. Voor hij het goed en wel beseft, duikt hij in het water en zwemt hij met de dolfijnen mee alsof hij nooit iets anders in zijn leven heeft gedaan. Zijn moeder beseft dat het hoog tijd wordt om Marijn voor dit gedrag een verklaring te geven. Ze vertelt een aantal zaken uit het verleden, ook al is dat pijnlijk voor haar. Een tijdje later vertrekken ze naar de Bahamas, waar Marijn is geboren, maar waar ook zijn vader op mysterieuze wijze is verdwenen. Voor eens en voor altijd willen ze de waarheid achterhalen.

...Travel Around Airplanes Netherlands Holland ... bol.com | Dolfijnenkind 1 - Het dolfijnenkind, Patrick ... ... . vliegveld Schiphol (NL) - luchtfoto te gebruiken als patroon. Het dolfijnenkind / 1 | ISBN 9789044807851 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Fnac: Clavis Avontuur, Deel 1, Het dolfijnenkind, Lagrou". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Het dolfijnenkind. Als Marijn op een dag een dolfinarium bez ... Het dolfijnenkind | Leesfeest ... . Als Marijn op een dag een dolfinarium bezoekt, gebeurt er iets heel vreemds. Hij duikt in het water en zwemt met de dolfijnen alsof hij nooit iets anders heeft gedaan. Leeftijd: 12+ Spreker(s): Kurt Rogiers De nacht dat een orkaan over het eiland raast komen de gebeurtenissen in een stroomversnelling. Dit boek heeft zijn kwaliteiten al bewezen, anders was dit geen vijftiende herdruk op de tiende verjaardag van 'Het dolfijnenkind'. Patrick Lagrou heeft voor deze jubileumuitgave het verhaal herschreven. 'Het dolfijnenkind, dyslexie uitgave' door Patrick Lagrou - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Dolfijnenkind en De Klimaatreeks. Op de binnenkant van de cover van De grote ramp staat vermeld dat de Dolfijnenkind-reeks uit 12 boeken zal bestaan.De naam van de hoofdpersoon in deze tweede reeks, Victoria, is tevens de dochter van Marijn en Talitha uit Dolfijnenkind. (Dit is het kind dat Marijn vindt op het einde van Offer in de Andes).Ook het tiende Dolfijnenkind-boek is genaamd Victoria. Het Dolfijnenkind. Meteen vanaf de eerste alinea wil je weten hoe het verhaal verder zal verlopen. Spannende gebeurtenissen volgen elkaar razendsnel op, waardoor het verhaal in een steeds heftigere stroomversnelling komt. Dit weet de schrijver tot een van de laatste bladzijdes vol te houden. Het dolfijnenkind | ISBN 9789047604563 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het dolfijnenkind 1 bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Get this from a library! Het dolfijnenkind. [Patrick Lagrou; Kurt Rogiers] -- De 12-jarige Marijn gaat met zijn moeder naar de Bahama's, waar Marijn is geboren op de dag dat zijn vader stierf. Daar proberen ze de waarheid omtrent zijn vader te achterhalen. Het dolfijnenkind direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....