mulders-gm.nl

Koning varken. Een verhaal met een staartje (zonder krul)

PUBLICATIE DATUM februari 2015
BESTANDSGROOTTE 11,1
ISBN 9789047705086
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Koos Meinderts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Koning varken. Een verhaal met een staartje (zonder krul) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koos Meinderts. Lezen Koning varken. Een verhaal met een staartje (zonder krul) online is nu zo eenvoudig!

Een verhaal met een staartjeEen heerlijke parabel in verrassende kleurenEr was eens een koning die dol was op varkensvlees. Alles aan een varken vond de koning even lekker, van de roze oren tot het puntje van de krulstaart n alles ertussenin.De koningin vindt het maar niks dat haar man zoveel varkens eet. Ze waarschuwt:'Als je niet uitkijkt, ga je nog op een varken lijken.' 'Leuk toch,' antwoordde de koning. 'Hangt mijn staartje eindelijk aan de goeie kant en zit er nog een mooie krul in ook.'De koninklijke varkens vinden het een eer om voor de koning te sterven - tot een van de varkens, een biggetje nog, besluit zich niet te schikken in zijn lot. Op een wel heel bijzondere manier weet hij te ontsnappen.Eind goed, al goed? Dat is de vraag. Want het verhaal heeft een staartje (zonder krul)...Met een bijzondere techniek - linosneden die op iedere pagina in twee andere kleuren zijn afgedrukt - brengt Stern Nijland het verrassende verhaal van Koning Varken tot leven.

...kleuren Er was eens een koning die dol was op varkensvlees ... Koning Varken - bibliotheek.nl ... . Alles aan een varken vond de koning even lekker, van de roze oren tot het puntje van de krulstaart n alles ertussenin. Koning varken. Een verhaal met een staartje (zonder krul) (Hardcover). Een verhaal met een staartjeEen heerlijke parabel in verrassende kleurenEr was... Maar dát is nog maar de vraag. Want het verhaal heeft een opmerkelijk staartje (zonder krul). Ongetwijfeld een verhaal dat je kind zal bijblijven. Een ... Koning varken van Koos Meinderts | Boek en recensies ... ... . Ongetwijfeld een verhaal dat je kind zal bijblijven. Een pronkstuk voor in de kast Het prentenboek is door illustratrice Stern Nijland in elkaar gezet met een bijzondere techniek: linosneden zijn op elke pagina in twee verschillende kleuren afgedrukt. Een verhaal met een staartje Een heerlijke parabel in verrassende kleuren Er was eens een koning die dol was op varkensvlees. Alles aan een varken vond de koning even lekker, van de roze oren tot het puntje van de...