mulders-gm.nl

Het bijzondere beestjes boek

PUBLICATIE DATUM mei 2016
BESTANDSGROOTTE 7,40
ISBN 9789047707868
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Yuval Zommer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het bijzondere beestjes boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yuval Zommer. Lezen Het bijzondere beestjes boek online is nu zo eenvoudig!

Hoe langzaam gaat een slak? Zijn beestjes bang in het donker? Waarom lopen mieren in een rijtje?Lees het allemaal - en nog veel meer - in dit bijzondere beestjesboek. Ontmoet allerlei vliegende, stekende en wriemelende beestjes van over de hele wereld. En ontdek wat ze eten, hoe ze jagen, waar ze hun baby's krijgen, wie er op het water kan lopen en allerlei andere wonderlijke feitjes... Kun je ook alle beestjes vinden die zich in dit boek verstopt hebben?

...erde aan het Royal College of Art in Londen ... Gelezen: Keverjongen en Het bijzondere Beestjes Boek ... ... . Hij werkte als creative director bij allerlei grote reclamebureaus - als een soort Don Draper dus! Bij Lemniscaat verschenen eerder van zijn hand Het Bijzondere Beestjes Boek, Het Buitengewone Beesten Boek, Het Zinderende Zee Boek en het vrolijke prentenboek De grot van Bruine Beer. Het bijzondere beestjes boek; Het bijzondere beestjes boek Yuval Zommer. Nederlands | Hardcover € 16,95 + 33 pun ... Het Bijzondere Beestjes Boek - Yuval Zommer ... ... . Nederlands | Hardcover € 16,95 + 33 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. De vrolijke veelkleurige natuurboeken van Yuval Zommer, Het Bijzondere Beestjes Boek en Het Buitengewone Beesten Boek, waren een instant hit het afgelopen jaar.Nu kan ieder nieuwsgierig kind zelf aan de slag met de kleurige stickerboeken die naar aanleiding van deze bestsellers zijn gemaakt. Een prachtig illustratief boek met kriebeldiertjes. Het Beestjes Boek is het boek waarin je alle weetjes vindt over beestjes die je ziet. Lees het allemaal - en nog veel meer - in dit bijzondere beestjesboek. Ontmoet allerlei vliegende, stekende en wriemelende beestjes van over de hele wereld. En ontdek wat ze eten, hoe ze jagen, waar ze hun baby's krijgen, wie er op het water kan lopen en allerlei andere wonderlijke feitjes... Maar het is wel een prettig boek. Erg mooie tekeningen en prettig papier. Kleine informatieve stukjes, met op elke pagina een zoekopdracht. En verder erg veel te zien, allemaal…. insecten! Dus zo kan het dat ...