mulders-gm.nl

12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen

PUBLICATIE DATUM februari 2011
BESTANDSGROOTTE 7,38
ISBN 9789063536176
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Gary Chapman
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen 12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gary Chapman. Lezen 12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen online is nu zo eenvoudig!

Als je bijna gaat trouwen, leef je toe naar je bruiloft en steek je veel tijd in het voorbereiden van die dag. Maar hoeveel tijd besteed je aan het voorbreiden van je leven als man en vrouw? Met dit boek leg je een stevig fundament onder je huwelijksleven. Gary Chapman bespreekt op realistische wijze 12 belangrijke onderwerpen die je in je huwelijk zeker tegen zult komen: van financiën tot liefdestalen en van ruzies tot kerkgang. Een onmisbaar boek voor iedereen die ook voorbereid wil zijn op het leven ná de bruiloft.

... de gespreksvragen als basis voor een open gesprek met elkaar ... 12 dingen trouwen moet weten voor je gaa - 9789033802362 ... ... . Een trouwdag is voor de meeste bruidsparen dus een waardevolle herinnering die ze niet hadden willen missen. Dit is dus een goede reden als je twijfelt of je wel of niet wilt trouwen! Alles wat je moet weten voordat je trouwt. Met deze 8 dingen om te weten voordat je trouwt hebben jouw mooiste dag én je huwelijk de grootste kans op succes. 12 Dingen die je moet weten voor je gaat trouwen is een boe ... bol.com | 12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen ... ... . 12 Dingen die je moet weten voor je gaat trouwen is een boek van Gary Chapman, wat een realistische kijk geeft op het huwelijk en wat je maar beter van te voren kan weten. 12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen is niet alleen een boek om door te lezen, maar ook om samen mee aan de slag te gaan. Doe je voordeel met de praktische tips en ideeen en gebruik de gespreksvragen als basis voor een open gesprek met elkaar. Je gaat een bruiloft organiseren? Congrats girlie! De liefde van je leven popped the question en je hebt natuurlijk volmondig 'ja' gezegd. Na de gelukzalige roes besef je opeens dat je allerlei dingen moet gaan regelen: de stijl, de locatie, de gastenlijst, je droomjurk (zucht zucht). 12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen is niet alleen een boek om door te lezen, maar ook om samen mee aan de slag te gaan. Doe je voordeel met de praktische tips en ideeën en gebruik de gespreksvragen als basis voor een open gesprek met elkaar....