mulders-gm.nl

Met één been in het leven

PUBLICATIE DATUM april 2016
BESTANDSGROOTTE 12,18
ISBN 9789491886447
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Alex Moorlag
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Met één been in het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Moorlag. Lezen Met één been in het leven online is nu zo eenvoudig!

''Hier ziet u het bot, dit is het scheenbeen en dit het kuitbeen.''Ik knik. ''En hier ziet u dat het bot niet wit, maar zwart is. '' Wederom knik ik. ''Dat is niet goed... Dat lijkt op kanker.''Alles stopt.Kanker?Ik ga dood!Wat gaat er door je heen als blijkt dat de pijn in je been geen spierpijn is? Alex Moorlag schreef een boek over de oorzaak van zijn pijn en hij beschrijft wat er verder gebeurde. Kanker, je grootste vijand. Een aangrijpend verhaal over pijn, onzekerheid, ziekte en verdriet. Maar ook over vechten voor je leven en er bovenop komen. Met één been in het leven beschrijft deze overlevingstocht in zijn puurste vorm.

...beurtenis. Je reactie op het nieuws zal misschien verschillen, al naar gelang je op gevorderde leeftijd bent of je nog midden in het leven staat, met werk en een gezin ... Met één been in het leven | Boeken ... . Maar wat als je nog maar net komt kijken, als je op school zit of aan een opleiding bent begonnen om je dromen waar ... Het boek Met één been in het leven, geschreven door Alex Moorlag, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Met één been in het leven, een boek van Alex Moorlag Mijn naam is Alex Moorlag, 40 jaar jong, vader van 2 dochters en uiteindelijk getrouwd met de liefde van mij ... Recensie Met één been in het leven - Alex Moorlag - ONLY BY ME ... .95 Met één been in het leven, een boek van Alex Moorlag Mijn naam is Alex Moorlag, 40 jaar jong, vader van 2 dochters en uiteindelijk getrouwd met de liefde van mijn leven. Een turbulent leven beschrijft het best mijn verleden. Leven in je leven 4e druk is een boek van J. Young uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789026515699 Voortbouwend op de principes van de cognitieve therapie zijn de psychologen Jeffrey Young en Janet Klosko erin geslaagd om een uiterst bruikbare gids te schrijven voor een breed publiek. Is dat een man met één been, ik zie er niets van, daar staat een stoere vent met twee benen op een weg. Met één been in het leven, er had ook kunnen staan met één been in het graf, maar juist die titel pakt me. In bed heb ik het boek opgepakt en ben gaan lezen. Alex verwoord goed, over wat hij heeft mee gemaakt. De gewone wat verlegen ... Review Met één been in het leven Geschreven door Alex Moorlag. Verkrijgbaar in soft- en hardcover. Barbara (38): In één lange leessessie gingen alle bladzijdes van dit zeer indrukwekkende boek door mijn handen heen. Stoppen, anders dan om snel iets te doen, wat echt niet langer kon wachten, was er niet bij. Het boek moest uit! Soms heb je dat, met boeken. OUDE PEKELA - Met zijn boek: Met één been in het leven neemt Alex Moorlag zijn lezers mee in de wereld van een kankerpatiënt; een periode van pijn en ziekte, over vechten en er weer bovenop komen. Na een behoorlijke periode van lichte tot zware pijnen in zijn linkerbeen werd Alex Moorlag uiteindelijk, na lang … Recensie: Met één been in het leven - Alex Moorlag Uitgeverij: Droomvallei uitgeverij Droomvallei Uitgeverij stuurde mij een aantal boeken om te recenseren, waaronder Met één been in het leven. Deze titel spreekt mij enorm aan. Welk verhaal gaat hierachter schuil? Dat het om een verhaal van een kankerpatiënt gaat, is mij al snel duidelijk,… Review Met één been in het leven Geschreven door Alex Moorlag. Verkrijgbaar in soft- en hardcover. Barbara (38): In één lange leessessie gingen alle bladzijdes van dit zeer indrukwekkende boek door mijn handen heen. Stoppen, anders dan om snel iets te doen, wat echt niet langer kon wachten, was er niet bij. Het boek moest uit! Ale...