mulders-gm.nl

Het pindakaasboek

PUBLICATIE DATUM februari 2017
BESTANDSGROOTTE 11,64
ISBN 9789463190480
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jennifer Foster
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het pindakaasboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jennifer Foster. Lezen Het pindakaasboek online is nu zo eenvoudig!

Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? Een boterham met pindakaas kent iedereen en in bijna ieder huis vind je wel een potje. Pindakaas is de Nutella van de Lage Landen, alleen veel gezonder dankzij de onverzadigde vetten. Maar wist je dat je met pindakaas ook heerlijk kunt koken? Wat dacht je van pindakaasijsjes, pindakaaswafels of een pindakaasburger? 'Het pindakaasboek' tovert met een simpele pot pindakaas fantastische gerechten op tafel. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog. Laat je inspireren door de creatieve tips en bijzondere suggesties om meer uit een potje pindakaas te halen. Want waarom zou je dit smeerbare goud alleen op je boterham gebruiken? Van dit schitterende boek wordt elke pindakaasfan blij!Jennifer Foster en Lianne Koster werken samen onder de naam Cookart. Hun passie voor lekker eten en gedrevenheid iets moois te willen creëren is het begin geweest van Cookart. Na hun eerste boek 'Cookart, De kunst van het eten' is 'Het pindakaasboek' een prachtige opvolger.Lees hier de recensie van Fusina.

...ite, ... Het pindakaasboek. Het boek bestaat uit vier hoofdstukken, Eet, Snack, Snoep en Drink, alles bij elkaar goed voor meer dan 60 recepten ... Het Pindakaasboek - de winactie - Damespraatjes ... . In het hoofdstuk "Eet" vind je voornamelijk recepten die je als avondmaaltijd zou serveren, denk hierbij aan een falafel of Thaise pindanoodles. Het pindakaasboek . Dat we gezond moeten eten en een beetje op moeten letten weten we allemaal. Maar af en toe zondigen is toch zo onzettend lekker! Ik eet braaf en met veel smaak groente en fruit en vind dat prima. Ook minder vlees, meer vis en regelmatig vegetarisch eten maakt het koken alleen maar leuker en de variatie alleen maar groter. 'Het pindakaa ... bol.com | Het pindakaasboek, Jennifer Foster ... ... . Ook minder vlees, meer vis en regelmatig vegetarisch eten maakt het koken alleen maar leuker en de variatie alleen maar groter. 'Het pindakaasboek' tovert met een simpele pot pindakaas fantastische gerechten op tafel. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog. Laat je inspireren door de creatieve tips en bijzondere suggesties om meer uit een potje pindakaas te halen. 'Het pindakaasboek' tovert met een simpele pot pindakaas fantastische gerechten op tafel. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog. Laat je inspireren door de creatieve tips en bijzondere suggesties om meer uit een potje pindakaas te halen. Pindakaas is veel meer dan een populair boterhambeleg. Het is ook een ingrediënt voor verrassende gerechten, die verzameld zijn in dit boek van Jennifer Foster en Lianne Koster. De tientallen recepten zijn overzichtelijk ingedeeld en variëren van pindakaasijsjes en pindakaaswafels tot een pindakaasburger. De auteurs willen laten zien dat u op een simpele manier creatief met eten kunt zijn. 'Het pindakaasboek' tovert met een simpele pot pindakaas fantastische gerechten op tafel. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog. Laat je inspireren door de creatieve tips en bijzondere suggesties om meer uit een potje pindakaas te halen. Productinformatie Het pindakaasboek. Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? Een boterham met pindakaas kent iedereen en in bijna ieder huis vind je wel een potje. Pindakaas is de Nutella van de Lage Landen, alleen veel gezonder dankzij de onverzadigde vetten. Het pindakaasboek. Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? Een boterham met pindakaas kent iedereen en in bi...