mulders-gm.nl

Oroenoko of de koninklijke slaaf

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 8,43
ISBN 9789029501774
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Behn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Oroenoko of de koninklijke slaaf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Behn. Lezen Oroenoko of de koninklijke slaaf online is nu zo eenvoudig!

Bekendste roman van de Surinaams-Engelse schrijfster Aphra Behn (1640-1689), eerste roman ook waarin mededogen voor het lot van de slaven te voelen is. Vertaald en met voorwoord van Albert Helman. Omslagontwerp Frits Stoepman. Eerste druk. Achterkaft ietwat vergeeld verder als nieuw.

...aren de dragers van een militaristische Meso-Amerikaanse beschaving die bestond tussen circa 1200 en 1521 in het huidige Mexico ... Oroonoko: or The Royal Slave | Buku - Bibliotheca Surinamica ... .Het centrum van het Azteekse rijk was de stad Tenochtitlán, de voorloper van het huidige Mexico-Stad.In de ideologie van het Aztekenrijk speelde het mensenoffer een centrale rol. In de oorlog met de Spaanse veroveraars onder leiding van Hernán ... 7 februari 2019 - Vandaag is in de Koninklijke Bibliotheek (KB) voor de tiende keer de Geschiedenis Online Prijs uitgereikt. De jury, met historicus Daniela Hooghiemstra als voorzitter, heeft deze online presentatie 'Handelaar in slaven' bekroond als ... Oroonoko: or The Royal Slave | Buku - Bibliotheca Surinamica ... . De jury, met historicus Daniela Hooghiemstra als voorzitter, heeft deze online presentatie 'Handelaar in slaven' bekroond als beste historische website. Deze website van het Zeeuws Archief toont aan de hand van een oud scheepslogboek een belangrijk en controversieel ... De tempel die later in Jeruzalem werd gebouwd, werd „het huis van de God van Jakob" genoemd . Als een voorbeeld voor ons in deze moeilijke tijd zegt de geïnspireerde psalmist: „Jehovah der legerscharen is met ons; de God van Jakob is ons een veilige hoogte." — Psalm 46:11. HET UITKIEZEN VAN DE KONINKLIJKE STAM. 9. 1 DE GESCHIEDENIS VAN DEN KONINKLIJKEN SLAAF DOOR APHRA BEHX Er kwam weer oorlog, de tijd om op te trekken naderde ; en het was onmogelijk voor den Prins langer te wachten met zich aan het hoofd van zijn leger te stellen om den vijand tegemoet te trekken ; zoodat iedere dag een ondragelijk jaar leek, tot hij zijn Imoinda zien zou : want hij geloofde, dat hij niet kon blijven leven, als hij ......