mulders-gm.nl

De suiker die niet zoet was

PUBLICATIE DATUM mei 2016
BESTANDSGROOTTE 8,45
ISBN 9789087596101
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Safdar Zaidi
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De suiker die niet zoet was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Safdar Zaidi. Lezen De suiker die niet zoet was online is nu zo eenvoudig!

Een jong paar uit Den Haag lijdt onder de depressieve klachten van de man. Daardoor komt hun relatie in gevaar. Hij gaat op zoek naar alternatief geluk en vindt deze. Maar dit is slechts vluchtig. Een speling van het lot brengt hem bij een man die hem helpt zijn verleden te begrijpen.Karailaen suiker, ingrediënten die het verhaal bitterzoet maken. Een meeslepend verhaal over liefde, vriendschap en vertrouwen...Het verhaal maakt een verrassende wending naar het India van 1873. De moeilijke levensomstandigheden van arme boeren wordt treffend beschreven en de rol die de Engelsen speelden om hen tot die armoede te drijven, wordt ook niet onbesproken gelaten. Een aantal van hen besluit naar het land van Shri Ram te reizen. Daarna volgen we hen op hun reis naar Calcutta.Vervolgens onderneemt de groep de reis over het Zwarte Water. In Suriname aangekomen worden we deelgenoot gemaakt van hun ervaringen.Het boek eindigt met het feit dat de hoofdpersoon nu zijn verleden veel beter begrijpt en op een kruispunt staat om beslissingen te nemen voor een gelukkig leven.Uit het Urdu vertaald. Eerst als toneelstuk 2005, dan als filmscript 2008 en nu in boekvorm.

... in het Urdu geschreven en door Mitra Rambaran in het Nederlands vertaald ... De suiker die niet zoet was [e-Book] - Safdar Zaidi ... ... . De suiker die niet zoet was | ISBN 9789087596101 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De suiker die niet zoet was. Een jong paar uit Den Haag lijdt onder de depressieve klachten van de man. Daardoor komt hun relatie in gevaar. Hij gaat op zoek naar alternatief geluk en vindt deze. Maar dit is slechts vluchtig. Een speling van het lot brengt hem bij ee ... bol.com | De suiker die niet zoet was (ebook), Safdar ... ... . Maar dit is slechts vluchtig. Een speling van het lot brengt hem bij een man die hem helpt zijn verleden te begrijpen. Karaila en suiker, ingrediënten die het verhaal bitterzoet maken. De suiker die niet zoet was. 287 vind-ik-leuks · 1 personen praten hierover. Radj en Lakshmi, een jong paar uit Den Haag lijdt onder de depressieve klachten van Radj. Daardoor komt hun relatie in gevaar. De suiker die niet zoet was direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Zo omschrijft prof.dr.Ernst Hirsch Ballin de roman De suiker die niet zoet was van Safdar Zaidi.Hirsch Ballin was een van degenen die gevraagd was om mee te lezen met deze roman, in zijn hoedanigheid als voorzitter van de adviescommissie Kunst en Cultuur van de Gemeente Den Haag. Een roman over de tocht van Brits-Indische migranten in 1873, waarin het heden, verleden en de toekomst samenkomen. Historische, religieuze en sociale grenzen lossen op in een nieuw samenzijn ... 'De suiker die niet zoet was', geschreven door Safdar Zaidi en vertaald door Mitra Rambaran, is niet alleen een knap geschreven en aangrijpende roman. Het is ook een echt Haags verhaal, zoals de ondertitel luidt. Een groot deel van het boek speelt zich af in Den Haag; verschillende locaties zullen voor velen heel herkenbaar zijn. De auteur duikt in De suiker die niet zoet was in de geschiedenis van Guyana Hindostaanse contractarbeiders die kwamen te werken op suikerplantages. De insteek van het verhaal is goed gekozen. Het begint vanuit het heden, leidt naar het verleden en na de hypnose eindigt het weer in het nu. Bestel De suiker die niet zoet was van Safdar Zaidi. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Read "De suiker die niet zoet was" by Safdar Zaidi available from Rakuten Kobo. Een jong paar uit Den Haag lijdt onder de depressieve klachten van de man. Daardoor komt hun relatie in gevaar. Hij gaat... De suiker die niet zoet was. Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2014 Kenmerken 1 dais...