mulders-gm.nl

ANWB Ontdek Schotland

PUBLICATIE DATUM mei 2016
BESTANDSGROOTTE 12,59
ISBN 9789018039431
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hans-Günter Semsek
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen ANWB Ontdek Schotland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans-Günter Semsek. Lezen ANWB Ontdek Schotland online is nu zo eenvoudig!

Verken Schotland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Schotland! Natuurlijk mag je bruisende steden zoals Edinburgh en Glasgow niet missen, maar er is nog veel meer te doen. Bezoek Melrose Abbey, een van de 4 abdijen in de grensstreek van het Zuid-Schotse heuvelland of struin langs de subtropische planten van Inverewe Garden in het noorden. De Ontdek reisgids Schotland biedt naast praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten door het land. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je reis door Schotland.

... de westelijke eilanden. Schotland heeft je zoveel te bieden ... Capitool reisgids Schotland kopen | ANWB Webwinkel ... . Honderden eilanden. Schotland telt bijna 800 eilanden, waarvan nog niet de helft bewoond is. - ANWB Reisgids Ontdek Schotland en wegenkaart Groot-Brittannië/Ierland (na boeking online te bestellen via een link die u van ons ontvangt) Niet inbegrepen - Vervoer naar Groot-Brittannië v.v. - Huurauto - Parkeer-, tol- en entreegelden. Je accommodatie. Een eigen taal, eigen geld, een eigen parlement; noem Scho ... Bezienswaardigheden Schotland | Bekijk de top 10 | ANWB ... . Een eigen taal, eigen geld, een eigen parlement; noem Schotland geen Engeland, of je ligt eruit. Ontdek dit trotse, eigenzinnige, maar o zo vriendelijke volk in deze afwisselende reis. Je reist met de wijzers van de klok mee en bezoekt het mysterieuze Isle of Skye, Fort William aan de voet van Ben Nevis, de ruige noordkust inclusief de Orkneys, de bruisende hoofdstad Edinburgh en al het moois ... ANWB Ontdek reisgids Schotland Verken Schotland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Schotland. Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals het mysterieuze Loch Ness en de historische binnenstad van Edinburgh niet missen. Maar ga ook eens van de gebaande paden en bezoek de victoriaanse wintertuin van People's Palace in Glasgow, geniet van het wonderschone bergpanorama ... Verken Schotland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Schotland. Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals het mysterieuze Loch Ness en de historische binnenstad van Edinburgh niet missen. Maar ga ook eens van de gebaande paden en bezoek de victoriaanse wintertuin van People's Palace in Glasgow, geniet van het wonderschone bergpanorama van Loch Lomond, of wandel ......