mulders-gm.nl

Het Hoge Noorden 3 CD's (luisterboek)

PUBLICATIE DATUM 2009-08-08
BESTANDSGROOTTE 3,18
ISBN 9789077727096
TAAL NEDERLAND
AUTEUR H. Hummelen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Hoge Noorden 3 CD's (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Hummelen. Lezen Het Hoge Noorden 3 CD's (luisterboek) online is nu zo eenvoudig!

Na hun turbulente zomer zijn Max en Maukje nog steeds bij elkaar. Samen hebben ze besloten aan een nieuw avontuur te beginnen: een hotel in Noord-oost Groningen, genaamd 'Het Hoge Noorden'. Het lijkt een sprookje. Een mooi hotel, op een idyllische plek, altijd samen zijn en een droom delen. Maar Max en Maukje kennende is niet alles zo rooskleurig als het in eerste instantie lijkt te zijn...De soap is in 23 delen uitgezonden in 2006. Elk deel, van gemiddeld ca. negen minuten, is op dit luisterboek een track.Deze uitgave betreft een audioboek.

...on eligible orders. Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Hummelen ... Het Hoge Noorden 3 CD's: luisterboek: Amazon.co.uk: H ... ... . De meest gevonden boeken zijn Repertorium Van Het Rederijkersdrama 1500-ca.1620, Amsterdams Toneel In Het Begin Van De Gouden Eeuw: Studies Over Het Wit Lavendel En De Nederduytsche Academie, Amsterdams Toneel In Het Begin Van De Gouden Eeuw., Van Moment Tot Moment en Het Hoge Noorden 3 Cd's (luisterboek). Aangekomen in het noorden komen zij bij verschillende gezinnen terecht. Het boek (Hoogland & ... Luisterboekenwinkel Matilda's Boek - Luisterboeken ... ... . Aangekomen in het noorden komen zij bij verschillende gezinnen terecht. Het boek (Hoogland & Van Klaveren 2016) met illustraties van Annette Fieneig, kreeg schitterende recensies en is bekroond met de Gouden Griffel 2017, de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kinderboek. Het luisterboek bevat 3 cd's en is te koop in de boekhandel. Wills eerste opdracht als volwaardige Grijze Jager vindt plaats in het Hoge Noorden, dat volgens de plaatselijke bevolking geteisterd wordt door duistere krachten. De nuchtere Will die niet in magie gelooft, gaat op onderzoek uit en ontdekt dat de strijdlustige Scoti een invasie voorbereiden. Torak en Wolf / 3 - Avonturen in het hoge noorden bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Nu zijn alle afleveringen gebundeld tot één uniek luisterboek. De soap is in 40 delen uitgezonden in 2006 als onderdeel van het KRO- radioprogramma Dolce Vita. Het project beviel zo goed dat er niet alleen een audioboek maar ook een vervolgserie van kwam - Het Hoge Noorden , ook te koop bij Luisterrijk. Hummelen, Heleen - Het hoge noorden - 3 CD-Audioboek luisterduur 3 uur en 20 minuten. Warsnveld, Audiolect, 2007 - 3 CD's digifile. nieuw. Nieuw; Audioboek; Luisterboek; Soap 9789077727096 - EUR 14,95. info / luisterfragment Dit luisterboek is geschikt om te luisteren vanaf 9 jaar en bestaat uit één mp3 cd met totaal 6 uur en 19 minuten aan luisterplezier. Dit luisterboek is ook heel geschikt om samen met het boek te (leren) lezen. Inhoudsopgave: 1. Een bijzondere ontmoeting 2. Een avontuur in het hoge noorden 3. Een spannende treinreis 4. Drukke dagen 5. De ... John Flanagan. John Flanagan (1944) begon zijn carrière in de reclamewereld. Op dit moment is hij een van de productiefste schrijvers van televisieprogramma's in Australië. John schreef het eerste boek in de serie De grijze jager om zijn twaalfjarige zoon Michael aan het lezen te krijgen. Hij wilde Michael laten zien dat lezen leuk kan zijn en dat helden niet altijd groot en gespierd ... Het Hoge Noorden direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. 1 wvhl-fondslijst :15 Pagina 44 DE WEEK VAN HET LUISTERBOEK 31 oktober t/m 11 november 2007 De eerste twee Weken van het Luisterboek waren een groot succes. Het luisterboek heeft zich verspreid in den lande en diens...