mulders-gm.nl

Visualisaties voor ontspanning en inspiratie

PUBLICATIE DATUM september 2014
BESTANDSGROOTTE 9,74
ISBN 9789460151088
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Tara Wilders
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Visualisaties voor ontspanning en inspiratie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tara Wilders. Lezen Visualisaties voor ontspanning en inspiratie online is nu zo eenvoudig!

Laat je verbeelding spreken en ga op reis naar een zonnig strand of een rustig meertje, vlieg langs berghellingen of bezoek een priesteres in een tempel...De visualisaties in dit boek brengen je heel gemakkelijk in je innerlijke belevingswereld. Soms hebben ze een krachtige werking, soms zijn ze luchtig ontspannend. De beelden komen veelal uit de natuur en hebben ook mythische en archetypische symbolen in zich.Je kunt de visualisaties gebruiken om een rustmoment voor jezelf te creëren, om inspiratie op te doen voor creatieve en intuïtieve activiteiten, of als inleiding tot een meditatie. Ze zijn ook zeer geschikt om in groepen te gebruiken. Voorafgaand aan de visualisaties wordt een algemene uitleg gegeven.Tara Wilders deed een opleiding voor healing en startte in 1994 haar eigen praktijk. Zij heeft een ruime ervaring opgebouwd in het werken met visualisaties, zowel in individueel verband als in groepsgebruik.

... ontspanningsoefeningen, Geestelijk leven, Levenskunst ... Visualisaties voor ontspanning en inspiratie - Tara ... ... ... Visualisaties voor ontspanning en inspiratie: een sprongetje naar de maan, uitrusten op een palmenstrand en andere geleide fantasieen: Amazon.es: Wilders, Tara: Libros en idiomas extranjeros Visualisaties voor ontspanning en inspiratie (eBook) Tara Wilders is een geweldige auteur. Download en lees het boek Visualisaties voor ontspanning en inspiratie op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Visualisaties voor ontspann ... Visualisaties voor ontspanning en inspiratie - Tara ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Visualisaties voor ontspanning en inspiratie in PDF, ePUB, MOBI. Laat je verbeelding spreken en ga op reis naar een zonnig strand of een rustig meertje, vlieg langs berghellingen of bezoek een priesteres in een tempel...De visualisaties in dit boek brengen je heel gemakkelijk in je innerlijke belevingswereld. Soms hebben ze een krachtige werking, soms zijn ze luchtig ontspannend. De beelden komen veelal uit de natuur en hebben ook mythische en archetypische ... Koop nu Visualisaties voor ontspanning en inspiratie van Tara Wilders bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Visualisaties voor ontspanning en inspiratie: een sprongetje naar de maan, uitrusten op een palmenstrand en andere geleide fantasieen | Tara Wilders | ISBN: 9789460151088 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon....