mulders-gm.nl

De shifts & de shocks

PUBLICATIE DATUM oktober 2014
BESTANDSGROOTTE 4,50
ISBN 9789000316946
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Martin Wolf
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De shifts & de shocks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Wolf. Lezen De shifts & de shocks online is nu zo eenvoudig!

Economie en crisis zijn onlosmakelijk verbondenVijf jaar na de financiële crisis kwam Martin Wolf, de belangrijkste economie-commentator van de Londense Financial Times, tot de conclusie dat ons beeld over de economische stand van zaken beperkt en verward was.De onderliggende problemen kwamen niet genoeg voor het voetlicht, de samenhang ontbrak. In zijn boek analyseert hij hoe de economische aardverschuivingen zich aankondigden in voorgaande veranderingen in de wereldwijde economie en het financiële systeem.Wolf luidt de alarmbel: onze manier van denken over economie moet veranderen. Crises horen onvermijdelijk bij economie. Een economische theorie die de mogelijkheid van crisis negeert, is als een theorie over bruggen bouwen die het risico van instorten uitsluit.Verwacht geen vrolijke prognoses, bijvoorbeeld voor de toekomst van de Europese Unie, maar hoop is er wel, al zijn er radicale ingrepen nodig.Martin Wolf is chief economics commentator bij de Londense Financial Times. Zijn meest recente publicaties zijn Why Globalization Works en Fixing Global Finance.

...unsustainable path. The shifts & the shocks ... Online PDF De shifts & de shocks | FAULLOCH PDF ... . Hoge resolutie versie. ... De onderliggende problemen kwamen niet genoeg voor het voetlicht, de samenhang ontbrak. In zijn boek analyseert hij hoe de economische aardverschuivingen zich aankondigden in voorgaande veranderingen in de wereldwijde economie en het financiële systeem. De shifts & de shocks: de economische aardverschuivingen | Martin Wolf, Ed Lof | ISBN: 9789000316939 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De Shifts & de Shocks, de economische aar ... De shifts & de shocks: de economische aardverschuivingen ... ... . De Shifts & de Shocks, de economische aardverschuivingen is een boek van FT-journalist Martin Wolf geschreven in 2013. In het voorwoord schrijft hij over het motief van dit boek, dat hij de crisis ook niet had aan zien komen omdat in zijn mentale model een herhaling van de jaren dertig gewoon niet paste. De shifts & de shocks: de economische aardverschuivingen: Amazon.es: Martin Wolf, Ed Lof: Libros en idiomas extranjeros The Shifts and the Shocks by Martin Wolf review - what we've learned from the crash This clear-sighted study of the financial crisis raises the question of how to change a corrupted political system Koop The shifts & the shocks van Wolf, Martin met ISBN 9789000316939. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 12 deshifts&deshocks crisis niet konden doorgaan. Het thema van mijn eerdere boek Fixing Global Finance, gepubliceerd in 2008 maar gebaseerd op lezingen die ik in 2006 had gegeven, is de fragiliteit van het financiële stelsel en de Wolf, M: Shifts and the Shocks van Wolf, Martin. Paperback. Economie & Bedrijf. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Buy De shifts & de shocks: de economische aardverschuivingen 01 by Martin Wolf (ISBN: 9789000316939) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. The shifts & the shocks. Economie en crisis zijn onlosmakelijk verbonden Vijf jaar na de financiële crisis kwam Martin Wolf, de belangrijkste economie-commentator van de Londense Financial Times, tot de conclusie dat ons beeld over de economische stand van zaken beperkt en verward was. De onderliggende problemen kwamen niet genoeg voor het voetlicht, de samenhang ontbrak. Compra De shifts & de shocks: de economische aardverschuivingen. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei De shifts & de shocks (Dutch Edition) eBook: Martin Wolf, Ed Lof: Amazon.de: Kindle-Shop. Zum Hauptinhalt wechseln. Prime entdecken Hallo! Anmelden Konto und Listen Anmelden Konto und Listen Bestellungen Entdecken Sie Prime Einkaufs-wagen ... Noté /5. Retrouvez De shifts & de shocks: de economische aardverschuivingen et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion 23-jan-2015 - The shifts & the shocks : de economische aardverschuivingen - Wolf, Martin - plaats 340 # Economie; algemeen...