mulders-gm.nl

De geheime kerk

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 4,1
ISBN 9789082114621
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Vermeer, Jan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De geheime kerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vermeer, Jan. Lezen De geheime kerk online is nu zo eenvoudig!

David de Winter is predikant als de politie hem onverwachts aanhoudt voor het geven van Bijbelstudie. Het is het begin van vervolging. Kerken worden verboden, bijbels in beslag genomen en David gevangen gezet. De AIVD zet hem onder druk om zijn geloof af te zweren. Kiest hij voor kruis of comfort? Zijn vrouw Chantal start een geheime kerk, maar luistert God wel naar hun gebeden? Tienerdochter Sharon heeft een ander dilemma: is ze bereid te lijden voor het geloof van haar ouders?

...k avond. ... Terwijl de hele wereld bang is voor de kernwapens van Kim-Jung-Un lijden duizenden christenen onder het barre regime van Noord-Korea ... Derde Geheim van Fatima - RESTKERK NIEUWS ... . Het verhaal van Hae-Woo, ontsnapt uit Noord-Korea Overdenking in het duister Fluisterzingen, laat niemand het horen! De Geheime Kerk is de eerste, realistisch geschreven roman over wat er zou gebeuren als we in Nederland echt te maken krijgen met christenvervolging. Het boek is geschikt voor volwassenen én jongeren die van de vervolgde kerk willen leren hoe ze trouw kunnen blijven aan God in de meest moeil ... bol.com | De Geheime Kerk 1 - De Geheime Kerk (ebook), Jan ... ... . Het boek is geschikt voor volwassenen én jongeren die van de vervolgde kerk willen leren hoe ze trouw kunnen blijven aan God in de meest moeilijke omstandigheden. Geheime kerk door Vermeer, Jan, EAN 9789082114621. Mocht je je weleens afvragen hoe het zou zijn om te worden vervolgd en mocht je je weleens afvragen wat er gebeurt als christenvervolging toeslaat in Nederland...dan geeft dit verhaal je een idee. De Geheime Kerk laat volwassenen en jongeren zien hoe vervolging je relatie met God verdiept, maar gaat geloofsvragen niet uit de weg. Dit verhaal verrijkt je wandel met God. Mis het niet. Jan Vermeer (Open Doors) is auteur van de internationale bestsellers Kameraad Zhang en Vermist in Noord-Korea. Als je het uiterlijk van de Santi Quattro Coronati bekijkt, denk je niet direct aan een kerk, maar eerder aan een verdedigingsbastion. Elyssa Bernard van Romewise onthulde ons wat er achter die middeleeuwse muren wacht: een prachtige kerk, een verstilde kloostergang en een 'geheime' kapel vol kleurrijke fresco's.. De Santi Quattro Coronati In het geheim naar de ondergrondse kerk, de Bijbel als verboden boek en hevige vervolging vanwege het geloof in de naam van Jezus Christus: een korte situatieschets van de gesloten landen waar Bijzondere Noden hulp verleent. Toch schijnt er licht in deze duistere landen. Voor God zijn er geen gesloten grenzen. ROZENDAAL - De protestantse kerk van Rozendaal is ooit in het geheim gebouwd. Dat verklaart waarom de kerk er aan de straatzijde zo onbeduidend uitziet, maar aan de tuinkant als een statig herenhuis. de geheime kerk Er is geen beschrijving van deze serie gevonden. Producten van deze serie. Spannende boeken. 14, 95. Verboden De geheime kerk. Algemene romans. 14, 95. De Geheime Kerk De geheime kerk. Waarom Kameel.nl. Steun het goede doel; Het meest complete christelijke assortiment;...