mulders-gm.nl

Vandaag houden we het droog

PUBLICATIE DATUM maart 2017
BESTANDSGROOTTE 11,88
ISBN 9789022577950
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Petra Vollinga
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vandaag houden we het droog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Vollinga. Lezen Vandaag houden we het droog online is nu zo eenvoudig!

Eva heeft als jonge vrouw een drastische keuze gemaakt die haar de liefde van haar leven heeft gekost. Ze heeft leren leven met de consequenties, en met de leugens die toen onvermijdelijk leken. Tot ze op haar vijftigste beseft dat het roer om moet. Dochter Portia is al jaren het huis uit en haar huwelijk heeft zijn glans verloren. Ze vertrekt naar een kuuroord in Thailand om 'zichzelf terug te vinden' tijdens een ontspannende week voor body & soul. Abe, ooit een veelbelovende muzikant, probeert zich neer te leggen bij zijn bestaan als muziekleraar op een middelbare school. Alleen zijn dure loft herinnert nog aan betere tijden. Vrouwen blijven nooit langer dan een paar maanden, en misschien is dat maar beter ook, houdt hij zichzelf voor; de ware liefde heeft hij al gekend, inclusief de pijn van het verlies. Maar als een van zijn oude bandleden voorstelt om een reünieoptreden te geven in hun vroegere stamkroeg, komt er iets van het vuur in hem weer tot leven. Eva en Abe waren ooit elkaars grote liefde, maar een leugen dreef hen uit elkaar. Toch zijn ze elkaar nooit echt vergeten. Is het nu eindelijk tijd voor de waarheid?

...ik denk niet dat ik het vandaag droog hou Ze is gelukkig, zegt ze lachend ... Vandaag houden we het droog, Petra Vollinga - Like & Love ... ... ... Over Vandaag houden we het droog 'Erg indrukwekkend boek en zeer romantisch. Het einde doet me echt goed.' Karin Bloemen 'Een verrukkelijk boek om in één ruk uit te lezen. Voor wie in de Ware Liefde gelooft. Romantisch, herkenbaar en helemaal van nu. Het eerste dat opvalt aan 'Vandaag houden we het droog' is de prachtige kaft. Echt eentje om verliefd op te worden. Als je dit boek in de boekhandel o ... Houden we het droog vandaag? | Weer in het nieuws ... ... . Echt eentje om verliefd op te worden. Als je dit boek in de boekhandel of de bibliotheek ziet liggen, word je er meteen naartoe getrokken. Ook het verhaal is er eentje om te onthouden. Petra Vollinga vertelt het verhaal vanuit het heden en het verleden. Het weer is in rustig vaarwater terecht gekomen, waardoor we nu kunnen genieten van veel zon en droog weer. Doordat de nachten helder zijn vriest het op veel plaatsen licht en op enkele beschutte plaats zelfs matige. De rest van de week belooft het vrij zonnige en droge weer aan te houden met in de nachten lichte vorst. 3 thoughts on " Petra Vollinga - Vandaag houden we het droog " Een reactie plaatsen. elmganneke 20 juni 2017 om 12:54. Toevallig ben ik gisteravond begonnen in het boek en ik wilde het meteen niet meer wegleggen, dus ik ben erg benieuwd naar de rest! Beantwoorden. Over Vandaag houden we het droog 'Erg indrukwekkend boek en zeer romantisch. Het einde doet me echt goed.' Karin Bloemen 'Een verrukkelijk boek om in één ruk uit te lezen. Voor wie in de Ware Liefde gelooft. Romantisch, herkenbaar en helemaal van nu. Na twee non-fictie boeken werd het dan toch echt tijd voor een roman. Petra Vollinga maakte in maart haar romandebuut met 'Vandaag houden we het droog'. Een verhaal over oneindige liefde en voor jezelf kiezen. Eva maakt als jonge vrouw een drastische keuze die haar de liefde van haar leven kost. In Vandaag houden we het droog maken we kennis met Eva. Eva worstelt met haar huwelijk, maar ook met een geheim uit het verleden. En om alles nog ingewikkelder te maken denkt ze vaak terug aan haar ex Abe, een muzikant die totaal het tegenovergestelde is van haar eigen man. In het jaar dat ze 50 is geworden besluit ze dat het roer om moet....