mulders-gm.nl

De helende werkelijkheid

PUBLICATIE DATUM september 2007
BESTANDSGROOTTE 6,32
ISBN 9789077290095
TAAL NEDERLAND
AUTEUR W. Nelles
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De helende werkelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Nelles. Lezen De helende werkelijkheid online is nu zo eenvoudig!

Helder, overzichtelijk en compleet. Familieopstellingen in de stijl van Hellinger. Lees over de werking van het geweten, de ordeningen van de liefde en de fenomenologische werkwijze, beschreven door een van de andere grondleggers van het systemisch werken.Wie het geschreven werk van Bert Hellinger soms wat ontoegankelijk of zelfs stug vindt, zal geen moeite hebben met dit boek. Wilfried Nelles maakt op heldere wijze zijn inzichten en ervaringen met familieopstellingen van Bert Hellinger toegankelijk.Hij neemt de lezer moeiteloos mee in de verhelderende principes van binding en ordening in relaties. Als een echte bruggenbouwer verbindt hij het fenomeen van soms magisch aandoende opstellingen met wat er in het werkelijke leven gebeurt. Vanuit zijn opbouwende kritische houding biedt Nelles stof tot nadenken, beantwoordt hij vele vragen en geeft hij een impuls tot verdere verdieping - voor wie familieopstellingen nog niet kent én voor wie al bekend is met de waarde en grenzen van opstellingen, de beweging van de ziel en de werking van het geweten.Nelles gebruikt al ruim dertig jaar de systemische inzichten en is naast Bert Hellinger, een van de belangrijkste motoren in de ontwikkeling van dit vakgebied in Duitsland.Oorspronkelijk verschenen onder de titel 'Das Hellinger Prizip'.Vertaald van uit het Duits door Pieternel Ermen, onder eindredactie van Margreet Mossel.

... werkelijkheid (Paperback). Helder, overzichtelijk en compleet ... De helende werkelijkheid van W. Nelles | Boek en recensies ... ... . Familieopstellingen in de stijl van Hellinger. Lees over de werking van het... De helende kracht van de werkelijkheid. ISBN 97890772900905. Familieopstellingen en het werk van Bert Hellinger. Wilfried Nelles Zet in de titel 'De helende kracht van de werkelijkheid' en vermeld in de mail je adresgegevens. De exemplaren worden verloot onder de eerste 10 reacties. Uitgeverij Het Noorderlicht is gespecialiseerd in het uitgev ... De helende werkelijkheid van W. Nelles | Boek en recensies ... ... . Uitgeverij Het Noorderlicht is gespecialiseerd in het uitgeven van verdiepende literatuur en handboeken rond familie vraagstukken, onderwijs, opvoeding, gezondheid (systemische) opstellingen, coaching en begeleiding. De helende werkelijkheid . De wijsheid is voortdurend onderweg . Je hoort bij ons . Opstellen kan zo . Systemisch adviseren . Vleugels voo...