mulders-gm.nl

Wat als?

PUBLICATIE DATUM oktober 2014
BESTANDSGROOTTE 7,24
ISBN 9789000340408
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Randall Munroe
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Wat als? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Randall Munroe. Lezen Wat als? online is nu zo eenvoudig!

Serieuze wetenschappelijke antwoorden op belangrijke hypothetische vragenWat als? geeft hilarische en informatieve antwoorden op belangrijke vragen waar je nooit aan zou denken. Randall Munroe is de bedenker van de razend populaire website xkcd.com. Een website die elke week door miljoenen mensen wordt bezocht. Zijn lezers stelde onder andere de volgende vragen:Wat als je een baseball probeert te raken die met 90 procent van de snelheid van het licht op je af komt?Hoe hard kan je over een verkeersdrempel rijden zonder dood te gaan?Wat als de robot het voor het zeggen krijgt, hoe lang zal de mens dan blijven bestaan?De antwoorden van Munroe zijn kleine meesterwerken van duidelijkheid en hilariteit aangevuld met zijn kenmerkende tekeningen. De antwoorden voorspellen vaak volledige vernietiging van de mensheid of op z"n minst een heel grote explosie.Randall Munroe is de bedenker van xkcd.com, een populaire website met antwoorden op absurde hypothetische vragen. Na z"n studie fysica bouwde Munroe robots bij NASA, waarna hij in 2006 fulltime striptekenaar werd.

...re aandoening, oftewel een progressieve zenuw-/spierziekte ... Wat als... door Danielle Bakhuis (Zeker Weten Goed ... ... . Wat als we niets doen om het virus te stoppen, geen enkele maatregel nemen? Effectiviteit van maatregelen. Jacco Wallinga sprak in 2016 tijdens zijn oratie als bijzonder hoogleraar mathematische ... Het boek 'Wat als…' vindt in de moderne tijd plaats. Dit is te herkennen aan de smartphones met bijvoorbeeld Whats App, maar ook de social media zoals YouTube, Facebook en Twitter. Het is echter wel duidelijk dat het verhaal een paar jaa ... Wat als? (Vlaanderen) - Wikipedia ... . Het is echter wel duidelijk dat het verhaal een paar jaar geleden is geschreven, omdat Hyves er nog in voor komt, ook al wordt door een van de personages voorspelt dat dit medium zal verdwijnen. Titel: Wat als… Uitgeverij: Ploegsma Jaar: oktober 2013 Pagina's: 230 Leeftijd: vanaf 13 jaar ISBN: 9789021671765 Bestel het boek op Bol.com » Lees het eerste hoofdstuk online ». Achterkant: Wat als… het meisje dat je vroeger van school hebt gepest, terug is? Wat als de Titanic nooit gezonken was? Wat als Facebook niet bestond? Wat Als? Uitzendingen. Afl. 3. Vlaamse, komische sketchshow waarin het leven met een vette knipoog wordt getoond in een aantal unieke sketches, die iedere keer beginnen met de vraag: 'wat als?'. 17-01-2015. RTL4. Alle afleveringen bekijken. Bij een wat-als-analyse worden de waarden in cellen gewijzigd om te bekijken hoe deze wijzigingen het resultaat van formules op het werkblad beïnvloeden. Excel bevat drie typen hulpmiddelen voor wat-als-analyses: Scenario's, Doelzoeken en Gegevenstabellen. De functie ALS is een van de meest gebruikte functies in Excel, waarmee u logische vergelijkingen kunt maken tussen een waarde en wat u zou verwachten. Een ALS-instructie kan dus twee resultaten hebben. Het eerste resultaat is als de vergelijking Waar is, het tweede is als de vergelijking Onwaar is. Lees hier wat u moet doen als uw apparaat een vastgelopen scherm heeft, niet reageert wanneer u het aanraakt of vastloopt wanneer u het inschakelt. Als het scherm zwart of vastgelopen is Het materiaal op uw apparaat wordt niet gewist bij een geforceerde herstart. Boekverslag Nederlands Wat als... door Danielle Bakhuis door een scholier | 3e klas vwo | 3 jaar geleden 6,8. Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit ... Als u hoest, komt er vaak wat slijm naar boven. Bij een erge hoestbui kan er wel eens een klein b...