mulders-gm.nl

Halverwege het einde

PUBLICATIE DATUM mei 2018
BESTANDSGROOTTE 9,74
ISBN 9789492939111
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mascha Gesthuizen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Halverwege het einde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mascha Gesthuizen. Lezen Halverwege het einde online is nu zo eenvoudig!

Ubele is een huisarts van 44 jaar. In haar drukke leven is er nauwelijks tijd en ruimte voor haarzelf. Op een dag komt een vrouw met depressieve klachten op haar spreekuur en wordt ze geconfronteerd met haar eigen symptomen. Haar hele leven heeft Ubele al het idee dat ze niet genoeg 'bijdraagt'. Haar moeder is tijdens haar geboorte gestorven. Haar vader is nooit thuis, haar stiefmoeder heeft haar handen vol aan haar aandacht opeisende broer. Ze realiseert zich dat haar werk haar overlevingsstrategie is. Om te overleven volgt ze psychotherapie en breekt de muur om haar heen af. Maar wat wacht haar achter die muur? Over de auteur Mascha Gesthuizen groeide op in een dorpje aan de Waal. Na haar studie werkte ze tot 2014 als huisarts in de Achterhoek. Daar kwam zij veel in aanraking met depressies. Het thema fascineert haar, mede door gebrek aan openheid over artsen met psychische klachten. Reden voor haar om dit op ware gebeurtenissen gebaseerde verhaal te schrijven.

...aarom heb ik het boek een paar keer weggelegd ... Halverwege het einde - Mascha Gesthuizen - 9789492939012 ... ... . Soms kwam het net even te hard binnen. Het verhaal raakte me. Enorm. "Halverwege het einde" bestaat uit ... Titel: Halverwege het einde Auteur: Mascha Gesthuizen Uitgeverij: Futuro Uitgevers Jaar van uitgave: 2018 Aantal bladzijdes: 224 Halverwege het einde vertelt het verhaal van Ubele, een 44-jarige huisarts. Het leven van Ubele begon al op een zwarte manier: haar moeder stierf tijdens de bevalling. Het tweede getal is 9789492939012. Dat geta ... » Halverwege het einde » Futuro Uitgevers ... . Het tweede getal is 9789492939012. Dat getal komt voort uit het vorige getal, het getal vijf. Doordat mijn registratie verloren dreigde te gaan, stond ik voor een keuze. Doe niets of doe iets. Ik wilde mijn leven toch niet tellend tot een einde laten komen. De getallen zouden misschien op het laatst niet meer uitspreekbaar zijn. Het helpt als je weet op welk moment in het programma de wasmachine stopt. Een veel voorkomende oorzaak is dat het water niet afgepompt kan worden. Maar in de moderne wasmachines zitten ook allerlei sensoren die ervoor zorgen dat het programma niet verder gaat. Halverwege het einde. 9,4. Auteur: Mascha Gesthuizen. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 9,99) Tweeten. Omschrijving Halverwege het einde. Ubele is een huisarts van 44 jaar. In haar drukke leven is er nauwelijks tijd en ruimte voor haarzelf. "Halverwege het einde werpt een licht op een ongrijpbaar onderwerp, eentje waarmee Mascha Gesthuizen ooit zelf werd geconfronteerd. Door middel van haar personage Ubele wordt al snel een beeld geschapen als het om depressies gaat. Daarnaast komen ook onderwerpen zoals onzekerheid en schuldgevoel aan bod. Einde van een tijdperk: sloop van uitgaansgelegenheid Odeklonje halverwege. 10 januari 2020, 14.45 uur · Door Carina Gutker Halverwege het einde geeft een goed beeld van het verloop van een depressie. En tevens van de strijd die mensen die te kampen krijgen met een depressie, moeten voeren om hun zinloze bestaan vol te houden. Ook het onbegrip van de omgeving die met opbeurende of relativerende woorden probeert de ellende weg te redeneren, kom je tegen in dit verhaal....