mulders-gm.nl

Bezielend leidinggeven

PUBLICATIE DATUM februari 2016
BESTANDSGROOTTE 8,70
ISBN 9789025905040
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anselm Grün
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bezielend leidinggeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anselm Grün. Lezen Bezielend leidinggeven online is nu zo eenvoudig!

‘Bezielend leidinggeven’ is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfkennis, mensenkennis, creativiteit en fantasie zijn hierbij voorwaarden.Deze bestseller, waarvan inmiddels meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht, verschijnt nu in een nieuw jasje. Herzien naar deze tijd.

...n kijkt naar de méns achter de leidinggevende ... Teaser Spirituele Leiders: Anselm Grün en Bezielend ... ... . Wie ben jij als persoon? Hoe ga je om met de mensen om je heen en jouw omgeving? Bezielend leidinggeven 1 Bezielend leidinggeven 2 LIED van SAMENKOMST Geluk, zegt God, er daagt geluk voor wie hier nog vervolging lijden; ik zal hen van het harde juk, de slagen en de pijn bevrijden. Bezielend leidinggeven | ISBN 9789025953133 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Volg de t ... Masterclass van Hans Wopereis - ITIP ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Volg de training Bezielend Leiderschap binnen de Overheid. ... Je bent manager, directeur of afdelingshoofd bij een (lokale) overheidsinstelling en wilt op authentieke wijze leidinggeven aan je team. Aanpak. De training richt zich via praktijk- en groepsopdrachten op je persoonlijke leerdoelen en ontwikkelvraag. Van 1992- 2010 verschillende functies als geestelijk begeleider van mensen en groepen, coach en trainer van leidinggevenden, schrijven en leiden van verschillende conferenties en trainingen voor groepen in leeftijd variërend van 17-56 jaar. 12 jaar speciale trainingen gegeven in : bezielend leidinggeven, communiceren en waarderen, omgaan met werkstress, zingeving in de derde levensfase ... 'Bezielend leidinggeven' is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfk Benedictijns leiderschap: bezielend leidinggeven aan je persoonlijk leven. Nieuw!! Benedictijns leiderschap. ... Voor een ieder is leidinggeven aan je persoonlijk leven een belangrijk onderwerp. We staan er soms te weinig bij stil en doen daarbij onszelf en anderen te kort. 'Bezielend leidinggeven'is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfkennis, mensenkennis, creativiteit en fantasie zijn hierbij voorwaarden....