mulders-gm.nl

Hoe pak ik mijn eetprobleem aan?

PUBLICATIE DATUM juni 2013
BESTANDSGROOTTE 12,17
ISBN 9789085606598
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Tammy Nelson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hoe pak ik mijn eetprobleem aan? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tammy Nelson. Lezen Hoe pak ik mijn eetprobleem aan? online is nu zo eenvoudig!

Het is moeilijk om een goed gevoel over je uiterlijk te hebben in een cultuur die geobsedeerd is door lichaamsbouw en lichaamsomvang. Een onrealistisch lichaamsbeeldideaal kan eetstoornissen veroorzaken die zorgen voor minder zelfvertrouwen, ongezonde eetgewoonten, op een ongezonde manier sporten en het onvermogen om jezelf als een persoon te zien in plaats van een getal op een weegschaal. In dit werkboek wordt gekeken naar de motieven van jongeren die een rol spelen bij hun verstoorde relatie met eten en hoe het eten hen de baas kan worden. Door de werkbladen in te vullen komen ze er achter welke overtuigingen en ervaringen hebben bijgedragen aan de eetstoornis. Elk werkblad bevat vragen en oefeningen over culturele mythen, perfectionisme, stress en gebrek aan zelfvertrouwen die vaak de basis vormen van een verstoorde relatie met eten. Door het benoemen van deze problemen, is de jongere in staat om de kracht te verzamelen die nodig is om vrede te sluiten met het eigen lichaam. Over de auteur: Tammy Nelson, MS, is psychotherapeut met meer dan vijftien jaar ervaring in het behandelen van eet- en lichaamsbeeldstoornissen.

... dan zo snel mogelijk op zoek naar hulp. Een eetprobleem kan geleidelijk erger worden en je leven gaan beheersen ... Studers | Hoe pak ik mijn eetprobleem aan?, Nelson, Tammy ... ... . Je hebt dan geen eetprobleem meer, maar een eetstoornis. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe groter de kans dat je herstelt. Maak een afspraak met de huisarts en bespreek de volgende dingen: Hoe vaak en hoeveel je eet. Hoe pak ik mijn eetprobleem aan? Opdrachten en oefeningen voor het begrijpen en herkennen van de relatie tussen je gevoelens en wat je eet Een hulpboek voor jongeren met anorexia, boulimia en andere eetstoornissen Het is moeilijk om een goed gevoel over je uiterlijk te hebben in een cultuur die geobsedeerd is door lichaamsbouw en lichaamsomvang. Het boek Hoe pak ik mijn eetprobleem aan?, geschreven door Tammy Nelson, koopt u bij Boeken.nl | Snelle leveri ... Hoe pak ik mijn eetprobleem aan? door Tammy Nelson ... ... . Het boek Hoe pak ik mijn eetprobleem aan?, geschreven door Tammy Nelson, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 13035 SWP - Hoe pak ik mijn eetprobleem aan?.indd 38 16-05-13 11:23. 39 Terugslageffect 10 Wanneer je stopt met het eten van suiker, terwijl je wel regelmatig eiwitrijk voedsel eet, zorgt dit ervoor dat je bloedsuikerspiegel stabieler wordt, waardoor je lichaam Hoe pak ik mijn eetprobleem aan? Nelson, Tammy . Artikelomschrijving. Het is moeilijk om een goed gevoel over je uiterlijk te hebben in een cultuur die geobsedeerd is door lichaamsbouw en lichaamsomvang. Een onrealistisch lichaamsbeeldideaal kan eetstoornissen veroorzaken die ... Bestel Hoe pak ik mijn eetprobleem aan? van Tammy Nelson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Koop Hoe pak ik mijn eetprobleem aan? van Nelson, Tammy met ISBN 9789085606598. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Activiteit 15 Wat ik aan mijn ouders wil vertellen (als ze maar willen luist...