mulders-gm.nl

Het diepwater collectief

PUBLICATIE DATUM mei 2015
BESTANDSGROOTTE 11,66
ISBN 9789078761464
TAAL NEDERLAND
AUTEUR none
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het diepwater collectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Het diepwater collectief online is nu zo eenvoudig!

Dit boek gaat over een bijzonder kunstenaarscollectief.Het toont de kunst van een (groot) aantal leden.Ook komen leden aan het woord in diverse interviews en kom je meer te weten over de achtergrond van het collectief en de grote variatie aan zelfgeorganiseerde workshops en activiteiten.Het Diepwater collectief hoopt in dit boek te laten zien hoe kunst mensen kan helpen om een nieuwe betekenis te geven aanhun bestaan. En hoe wenselijk, zelfs nodig dat kan zijn. Wat het collectief doet is niet makkelijk: het verenigt de meest uiteenlopende persoonlijkheden in allerlei levensfasen en is een actief onderdeel van hun mentale gezondheid. Waarbij geldt: binnen 'het Diepwater' ben je kunstenaar (of kunstenaar in spé) en in elk geval lid van de vereniging en heb je een stem. En die stem wordt gehoord.

...men leden aan het woord in diverse interviews en kom je meer te weten over de achtergrond van het collectief en de grote variatie aan zelfgeorganiseerde workshops en ... Het diepwater collectief, Uitgeverij Tobi Vroegh ... ... ... Het Diepwater Collectief Cor Pieters Participatie Bij consumer-runprojecten gaat het om initiatieven voor en door cliënten van de GGz. Zij geven zelf vorm en richting aan de doelen en activiteiten en runnen de organisatie gezamenlijk. Een voorbeeld van zo'n consumer-runproject is het Diepwater Collectief in Amsterdam. Diepwater Collectief. in Schilderkunst. Het DWC is een kunstenaarsvereniging va ... Het diepwater collectief - NRC Webwinkel ... . Een voorbeeld van zo'n consumer-runproject is het Diepwater Collectief in Amsterdam. Diepwater Collectief. in Schilderkunst. Het DWC is een kunstenaarsvereniging van leden met een psychische kwetsbaarheid. Ons Atelier is een veilige en zelfbestuurde werkplek. [email protected]; https://www.diepwater.nl; Address. Rozengracht 105 A1 1016 LV Amsterdam. Open in Google Maps. Ook vanavond schitterende werken gemaakt in min of meer fauvischtische stijl. Nog een volgende stap door ondermeer primaire kleuren aan te brengen.. Buy Het diepwater collectief: de kunst van het boven blijven drijven 01 by Marjo Oosterholt, Adriana Schuurman (ISBN: 9789078761464) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....