mulders-gm.nl

Focus AAN/UIT

PUBLICATIE DATUM april 2019
BESTANDSGROOTTE 6,18
ISBN 9789000365371
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mark Tigchelaar
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Focus AAN/UIT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Tigchelaar. Lezen Focus AAN/UIT online is nu zo eenvoudig!

Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen."Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen.' Wouter de Jong, auteur van de bestseller MindgymInclusief online training!Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out. Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle.Lees dit boek en je ontdekt:hoe je slimme brain hacks inzet om niet meer af te dwalenhoe je met het "MTW'-principe structureel meer gedaan krijgthoe je je kunt afsluiten voor de luidruchtigste collegahoe je de denkmachine stopt en makkelijker in slaap valtMark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en top- sporters om hun prestaties te verbeteren. Hij heeft verschillende TEDx Talks gegeven over de werking van het brein en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een focustraining bij hem gevolgd. Zijn eerdere boeken zijn in zes talen verschenen.

...leven te halen. ' Wouter de Jong, auteur van de bestseller Mindgym ... Bezoek het avondseminar Focus AAN/UIT met Mark Tigchelaar ... ... . Inclusief online training! Focus aan/uit is zeker een aanrader om te lezen als je meer inkijk wil krijgen in hoe je brein omgaat met afleidingen hoe je hier mee om kan gaan. Het boek is zeer goed gestructureerd, duidelijk in zijn boodschap en wetenschappelijke achtergrond en leest zeer vlot. > Boeken - focus aan/uit Een nieuwe beeldenstorm - Wie naar de wijsheid voorbij alle wijsheid wil, hij breke met Dogen Tibetanen in Dharamsala, India, krijgen steun van Chinese mensenrechtenactivisten. Boeken - focus aan/uit. door de redactie op 12 maart 2019. Focus ... Focus aan/uit ⋆ iDees online ... . Boeken - focus aan/uit. door de redactie op 12 maart 2019. Focus AAN/UIT | ISBN 9789000359691 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigen Focus AAN/UIT, Mark Tigchelaar - Paperback - 9789000359691 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. 2.686 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met focus aan uit! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Focus AAN/UIT Dicht de 4 concentratielekken en krijg meer gedaan in een wereld vol afleiding. 3. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Focus AAN/UIT. Luister 14 dagen gratis Focus AAN/UIT. 3.99 301 5 Schrijver: Mark Tigchelaar Voorlezer: Bert Kranenbarg. Beschikbaar als audioboek. Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen. Wouter de Jong, auteur van de bestseller Mindgym Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle. focus_aan_uit-vphr.jpg Zet je focus aan óf uit Focus Aan/Uit Focus is het toverwoord. Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee,...