mulders-gm.nl

De beelden van Openbaring

PUBLICATIE DATUM april 2020
BESTANDSGROOTTE 3,81
ISBN 9789492959812
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Peter Scheele
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De beelden van Openbaring in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Scheele. Lezen De beelden van Openbaring online is nu zo eenvoudig!

Openbaring maakt gebruik van beeldtaal –evenals trouwens de rest van de Bijbel. Als het in de Bijbelover schapen gaat, zijn dit veelal geen echte schapen, maarmensen. Dat is wel duidelijk.Het Bijbelboek Openbaring maakt gebruik van beeldtaal –evenals trouwens de rest van de Bijbel. Als het in de Bijbelover schapen gaat, zijn dit veelal geen echte schapen, maarmensen. Dat is wel duidelijk. Met andere beelden hebbenwe vaak meer moeite, omdat we ze niet (meer) begrijpen.Openbaring refereert tot in detail aan profetieën uit hetOude Testament. Alleen door die beelden erbij te halen kunje Openbaring verklaren.In De beelden van Openbaring wordt minutieus het verbandmet het Oude Testament uitgezocht, zodat de profetischewoorden van de apostel Johannes beter te begrijpen zijn.De auteur koppelt alle beelden van Openbaring aan degeschiedenis van Israël tussen Jezus' eerste en tweedekomst, inclusief de Holocaust en de oprichting van de staatIsraël in 1948.Bij deze interpretatie blijkt dat het seizoen waarin Jezusterug zal komen is aangebroken en daarom zullen we onsmoeten voorbereiden op Zijn fysieke terugkomst.

...erk opgegroeid zijn en daar vragen of problemen mee hebben, of er zelfs op afgeknapt zijn ... De Beelden van Openbaring | Webshop | Peter Scheele ... . Dit was de livestream van de boekpresentatie van De Beelden van Openbaring. De audio van een paar sprekers was in het begin niet zo goed, en is in deze versie opgekrikt. Het boek is te koop op ... Het Bijbelboek Openbaring maakt gebruik van beeldtaal - evenals trouwens de rest van de Bijbel. Als het in de Bijbel over schapen gaat, zijn dit veelal geen echte schapen, maar mensen. Dat is wel duidelijk. Met andere beelden hebben we vaak meer moeite, omdat we ze niet ( ... Het merkteken van het beest in Openbaring 13 - PThU bijbelblog ... . Dat is wel duidelijk. Met andere beelden hebben we vaak meer moeite, omdat we ze niet (meer) begrijpen. Openbaring refereert tot in detail aan profetieen uit het Oude Testament. Hier hebben we verwijzingen uit de hele Bijbel op een rij gezet om je een beter beeld te geven van de gebeurtenissen die plaats zullen vinden in de eindtijd. De zeven zegels verbroken "En ik zag in de rechterhand van Hem, die op de troon zat, een boekrol, beschreven van binnen en van buiten, welverzegeld met zeven zegels." Openbaring 5:1. In de Bijbel vinden we trouwens ook samengestelde dieren, bijvoorbeeld in Daniël 7 en zeker in Openbaring. Nota bene voor de troon van God, in Openbaring 4 vinden we vier "wezens" en in Openbaring 13 vinden we ook een samengesteld dier. Deze dieren in de Bijbel, maar ook in de mythologie beelden iets uit. Het laatste boek van de Bijbel, Openbaring, zit vol met symboliek die vaak moeilijk te begrijpen is. De auteur van het boek, Johannes, gebruikt de symbolen, omdat: Veel van de gebruikte beelden staan ook in profetische boeken als Daniël, Ezechiël en Zacharia. Daar wordt dus naar verwezen....