mulders-gm.nl

Het obstakel is de weg

PUBLICATIE DATUM augustus 2018
BESTANDSGROOTTE 3,46
ISBN 9789044977288
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ryan Holiday
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het obstakel is de weg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ryan Holiday. Lezen Het obstakel is de weg online is nu zo eenvoudig!

De grootse mannen en vrouwen in onze wereld hadden geen buitengewoon geluk of uitzonderlijke talenten en ervaringen. Het enige dat ze deden was leven volgens een enkel principe: "Dat wat in de weg staat wordt de weg.'We geven te snel op. Wat eerst onoverkomelijke obstakels leken kunnen met een simpele verandering unieke kansen worden. Ryan Holiday laat aan de hand van de stoïcijnse filosofie zien dat dat wat je pad blokkeert in werkelijkheid een nieuw en beter pad opent. Als een tegenstander je bedreigt moet je onbevreesd zijn en moed tonen. Een onmogelijkheid deadline is de kans om te laten zien hoe betrokken je bent.De stoïcijnse filosofie – dat wat in de weg staat is de weg – kan toegepast worden op elk probleem. Het is meer dan 2.000 jaar geleden ontdekt en heeft sinds die tijd zijn effectiviteit bewezen op slagvelden en board rooms. Van het vermogen van Barack Obama om tegenslagen te overwinnen tijdens de verkiezingen, tot het ontwerp van de iPhone, dit inzicht maakt mensen onoverwinnelijk.

...et zo zeer welke handelingen. Zo zouden we onze obstakels moeten benaderen met volharding, creativiteit, veerkrachtigheid, een strategische visie, en met het oog gericht op potentiële kansen ... Het obstakel is de weg - Ryan Holiday - 9789044977288 ... ... . De grootse mannen en vrouwen in onze wereld hadden geen buitengewoon geluk of uitzonderlijke talenten en ervaringen. Het enige dat ze deden was leven volgens een enkel principe: 'Dat wat in de weg staat wordt de weg.' We geven te snel op. Wat eerst onoverkomelijke obstakels leken kunnen met een simpele verandering unieke kansen worden. 'Het obstakel is de weg' door Ryan Holiday - Onze prijs: €19,99 - ... Het obstakel is de weg - Ryan Holiday - 9789044977288 ... ... .' We geven te snel op. Wat eerst onoverkomelijke obstakels leken kunnen met een simpele verandering unieke kansen worden. 'Het obstakel is de weg' door Ryan Holiday - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Lees „Het obstakel is de weg Klassieke principes om van tegenslagen kansen te maken" door Ryan Holiday verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De grootse mannen en vrouwen in onze wereld hadden geen buitengewoon geluk of uitzonderlijke talenten en ervaringen. Het... Het obstakel is de weg | ISBN 9789400510159 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Elk obstakel IS een bedrijf in wording. Libertariërs zien ook een groot probleem, een obstakel op hun weg, een kankergezwel in de samenleving: het geloof in het gebruik van agressie. Vrijspreker: Dat geloof is moeilijk weg te nemen. Het wordt iedere nieuwe ge...