mulders-gm.nl

Broederband 3 - De jagers

PUBLICATIE DATUM mei 2013
BESTANDSGROOTTE 6,77
ISBN 9789025754310
TAAL NEDERLAND
AUTEUR John Flanagan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Broederband 3 - De jagers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Flanagan. Lezen Broederband 3 - De jagers online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie Broederband. In deel 3 van de Broederband-serievan John Flanagan, de auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. De jacht op de bloeddorstige piraat Zavac, die de Andomal in zijn bezit heeft, leidt hen via woeste rivieren en duizelingwekkende stroomversnellingen uiteindelijk naar de onafhankelijke vesting Raguza, waar de ontknoping plaats zal vinden. Als Hal wil slagen in zijn missie zal hij tot het uiterste moeten gaan. Hij zal Zavac moeten uitdagen tot een een-op-een-gevecht, met de wetenschap dat maar een van hen het zal overleven.

...n ding aan hun hoofd, namelijk de… Onderdeel van de serie Broederband ... De jagers - John Flanagan ... . In deel 3 van de Broederband-serie van John Flanagan, auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. In deel 3 van de Broederband-serie van John Flanagan, auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. De jacht op de bloeddorstige piraat Zavac, die de Andomal in zijn bez ... De jagers - John Flanagan - Kinderboeken ... . De jacht op de bloeddorstige piraat Zavac, die de Andomal in zijn bezit heeft, leidthen via woeste rivieren en duizelingwekkende stroomversnellingen uiteindelijk ... Broederband Boek 3 en 4 - De Jagers, De slaven van Socorro bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Broederband 3 - De jagers: ISBN: 9789025751166: Uitgever: Gottmer: Bijzonderheden: Dit boek is licht beschadigd (nieuw en ongelezen met een krasje/deukje) Beschikbaar: 59 exemplaren: Prijs: € 8,95: Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland) Meer info: Gratis verzending vanaf 25 euro. Bestel ook rechtsreeks op onze website. Broederband boek 1 t/m 6 en 8. In topstaat, worden alleen als set verkocht. Ik verkoop ook de grijze jager boek 1, 2, 3, 4, 5 en 10...