mulders-gm.nl

En toen was het even stil - verhalen en gedichten

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 4,28
ISBN 9789463895378
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Albert Adama
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen En toen was het even stil - verhalen en gedichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert Adama. Lezen En toen was het even stil - verhalen en gedichten online is nu zo eenvoudig!

Korte verhalen over de belevenissen en ontmoetingen van de auteur met interessante figuren over de hele wereld en herinneringen van zijn jeugd. Gedichten over mensen, liefde, melancholie en afstand nemen van aardse zaken. Nostalgie als balsem voor de ziel en het voortbestaan. Alle verhalen zijn in het Nederlands. De gedichten zijn in het Nederlands en Sranan, de taal van Suriname. Een tweetal gedichten zijn in het Frans. Ro Heilbron voorzag deze bundel van de coverillustratie.

...et Maart ... De man was even stil maar zei verder niets ... Boekbespreking: En toen was het even stil - Shoeket ... . De kapper was inmiddels klaar en de man verliet de zaak. Onderweg naar huis zag hij een oude man op straat met een heel lang haar en ongetrimde baard. Op 1001 gedichten staan de leukste gedichten en gedichtjes, meld je aan en voeg ook jouw gedichten toe. Lees ook het gedicht 'Even stil staan'! De bundel " En toen was het even stil " is hiervan het resultaat. Het boek bevat uit 22 prozaverhalen. Ze getuigen van ... En toen was het even stil - Verhalen en gedichten ... . Het boek bevat uit 22 prozaverhalen. Ze getuigen van goed taalgebruik en een spiritueel/filosofisch visie. Maar daarnaast wordt de lezer verrast met een andere kwaliteit van de auteur, namelijk die van dichter. Hij heeft niet minder dan 30 van zijn gedichten toegevoegd aan ... 9789402168662 9402168664 En toen was het stil Hij kan er niets aan doen. Ze was zo mooi. Hij had zijn driften niet in bedwang. En nu is het meisje dood. Fietsenmaker, vader, echtgenoot. Verkrachter, Op 1001 gedichten staan de leukste gedichten en gedichtjes, meld je aan en voeg ook jouw gedichten toe. Lees ook het gedicht 'En de tijd glipte door mijn vingers'! Sinterklaas: verhalen, gedichten en herinneringen van lezers . ... Toen het klaar was, ... Nog even en het Sinterklaasfeest is weer achter de rug en het geleuter over zwarte Piet kunnen we in de ijskast zetten om vervolgens deze onzin weer over een jaar tegemoet zien. En toen was het stil. Zo ineens en overal. Als je in het openbaar vervoer zit, is dat heel raar, heel indrukwekkend: ineens stopt de trein of bus, de motor gaat uit. Het hoeft niet eens gezegt te worden waarom. Kippenvel. Slechts een enkeling kijkt even geërgerd op zijn of haar horloge om dan met een 'oh ja...' gezicht te zwijgen. Gedichten en verhalen. ... zo stil als het maar kan Te genieten van ons Keetje die van zichzelf is, weet je! Heleen van Duyvenbode-de Krom. Prikkelpoes ... Geen melk meer en geen brokken Ik word even stil bij dit gemis Vanmiddag stierf mijn kat Zes levens resten haar Herman Grouwels. (mijn bedrijf ligt stil en mensen mistte het contact. In deze corona crisis hebben veel mensen behoefte aan contact en ik probeer een uurtje per week de kijkers te laten glimlachen. De ene keer kijken er 160, de andere keer 400. In dit uurtje doe ik een gratis loterij, vertel verhalen en lees gedichten voor. Net toen ze bezig was met de laatste tas, klonk Marijes stem: "Hallo! Wat leuk dat jullie er zijn. En wat staan jullie lekker dichtbij. Gezellig hoor. Mijn caravan staat daar, aan h...