mulders-gm.nl

De Veleda-vloek

PUBLICATIE DATUM september 2020
BESTANDSGROOTTE 9,36
ISBN 9789045216294
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Chris Houtman
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Veleda-vloek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Houtman. Lezen De Veleda-vloek online is nu zo eenvoudig!

Twee jaar na de grote stadsbrand van Rome, keert de inmiddels drieentwintig jarige Friese priesteres Elfleda in het geheim terug naar de hoofdstad van het Romeinse Rijk. Zij heeft namens de Germaanse zieneres Veleda maar één doel: vrijheid realiseren voor alle noordelijke stammen. Terwijl keizer Nero een langdurige reis door Griekenland maakt, wordt generaal Vespasianus naar Judea gestuurd om de Joodse Opstand neer te slaan. Gaat het Elfleda lukken om haar landgenoten in de Bereden Keizerlijke Lijfwacht tegen Nero op te zetten? In deze historische roman neemt Chris Houtman de lezer opnieuw mee in de Romeinse geschiedenis. Net als de Britse koningin Boudicca, speelde de Germaanse zieneres Veleda een belangrijke rol in de vrijheidsstrijd tegen Rome. Kinderen van vooraanstaande buitenlandse bondgenoten, zoals de Friezen, werden als gijzelaar naar Rome overgebracht voor een klassieke opvoeding aan het Hof. Volgens de schrijver Tacitus werden van Germaanse stammen vooral de meisjes gevraagd, omdat zij vanwege hun spirituele gaven in Rome hoog in aanzien stonden.

...ders Uitgevers Karakter Uitgevers BV. Top 33 ... Over Karakter Uitgevers B.V. ... . In hechtenis De Online Marketing Tornado Ibiza Club In tijden van besmetting De zeven zussen Zon. 24-jun-2018 - Bekijk het bord "Romeinse geschiedenis" van caroos0544 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Romeinse geschiedenis, Romeinen, Geschiedenis. Met zijn historische roman De Veleda voorspelling neemt Houtman ons mee naar het tijdsperk van keizer Nero. Het blijkt het eerste deel te zijn van een ... De Veleda-vloek door Chris Houtman (paperback ... ... . Het blijkt het eerste deel te zijn van een trilogie rondom Veleda, waarvan ook het 2 de deel De Veleda vloek gepland staat nog in 2020 te verschijnen. Wij zijn een veelzijdig ontwerp­bureau in Diemen met een passie voor boeken. Met een no-nonsense team wordt dagelijks met veel plezier en inzet gewerkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site Zoekopdracht Vind. Zoekresultaten. Resultaat 981 - 1000 (van 1647) Sorteer op: Sorteer. Pam Hillman Het kruispunt bij Cypress Creek Nederlands, 352 pagina's ... Een actuele thriller over de gevaarlijke macht van president Donald Trump Hannah Soehari is televisiemaakster en reist af naar de VS om een documentaire te maken over Amerikaanse televisiedominees, megakerken en hun dweperige steun voor president Donald Trump. Onverwachts krijgt ze hulp van haar oude high school-liefde, Rick Hurley, die ze nog kent uit haar tijd als uitwisselingsscholier in Ohio. De Veleda-vloek -Verdeel en heers Houtman, Chris € 18,34 € 19,99 Incl. BTW Vergelijken. Wat is liefde, Socrates? -De grote filosofen over het mo oiste gevoel dat er is Kreft, Nora € 11,47 € 12,50 Incl. BTW Vergelijken. Bitter Falls -De ex-vrouw van de seriemoorde naar rekent af Caine, Rachel...