mulders-gm.nl

Magie voor elke gelegenheid

PUBLICATIE DATUM oktober 2011
BESTANDSGROOTTE 7,47
ISBN 9789069639765
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Luisa Francia
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Magie voor elke gelegenheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luisa Francia. Lezen Magie voor elke gelegenheid online is nu zo eenvoudig!

Rituelen zijn oeroude hulpmiddelen om de werkelijkheid van alle dag te verbinden met de spirituele wereld. Luisa Francia laat in haar boek zien hoe we positieve magie in ons dagelijks leven kunnen toepassen door het uitvoeren van rituelen. Door in contact te komen met onze eigen kracht en de energieën van alle wezens en dingen bevinden we ons in de levensstroom en beleven we de betovering van de wereld. De rituelen, die door iedereen zijn uit te voeren, omvatten een scala van onderwerpen. Een selectie uit het rijke aanbod: afscheid van een geliefde; bescherming tegen angst en negatieve energie; contact met voorouders; begroeting van het nieuwe jaar; reiniging; krachtdieren; stervensbegeleiding; overgang; aanroeping.Luisa Francia (1949) is schrijfster, filmmaker en kunstenaar. Ze woont en werkt in München.

...ode Een kaartje voor elke gelegenheid in combinatie met honderden cadeautjes als de gelegenheid erom vraagt ... PMagic uw magische gastheer voor elke gelegenheid - Home ... ... . Have fun! Bloem & Bloem. Via Leuke Kaartjes stuur je snel en vertrouwd een bosje bloemen of mooie plant mét kaartje, vers van de bloemenveiling in Aalsmeer en aan de deur bezorgd. Vesten voor elke gelegenheid. Het vest is niet meer weg te denken uit het dagelijkse beeld. Het is een must-have item voor iedere man. Een vest leent zich voor bijna elke gelegenheid: vrije tijd, casual, zakelijk, feestelijk. Varieer met je ... Magie voor elke gelegenheid - bibliotheek.nl ... . Een vest leent zich voor bijna elke gelegenheid: vrije tijd, casual, zakelijk, feestelijk. Varieer met je broek, schoenen, hemd of polo en je creëert verschillende looks met hetzelfde vest. Onze merken: Top Hobby in Kaarten maken. Mooie Ovaal Passe Partout Kaarten Set om prachtige wenkaarten voor elke gelegenheid te maken - 3 verschillende kleuren - Formaat kaart: 10,5 x 14,8cm - Materiaal: 240 grams Karton - 40 dubbele kaarten en 40 C6 enveloppen wit Kleuren en assortiment kunnen afwijken van foto Taart Voor Elke Gelegenheid - Ridderspoor 13, 3871 JE Hoevelaken - Rated 4.6 based on 9 Reviews "Ik ben altijd graag optijd, en bij Jorina is dit geen... Fonteinen voor elke gelegenheid. ... Met een fontein wordt deze magie extra kracht bijgezet. Fonteinen zijn veelzijdig. Als ornament of decoratie is een fontein altijd stijlvol en elegant. Het speelse karakter van water maakt een fontein ook de ideale basis voor een prachtige waterspeelplaats. Stuur deze leuke kaart bij elke gelegenheid of gewoon zomaar. Deze dubbelzijdige toegankelijke sjabloon bevat twee kaarten van 10,8 x 14 cm (A2-formaat) per pagina en is geschikt voor Avery 3379, 5315, 8315 en 8317. Vervang de tekst en gebruik de kaart zo, of wijzig de kleur of het lettertype om hem aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Zelfgemaakte kleertjes voor elke gelegenheid Angela Aagenborg 21 november 2013 Doen , Lezen , Lifestyle Zelf kleren maken is weer helemaal in. Aan de hand van handige patronen en stap-voor-stapinstructies leer je met dit boek hoe je de mooiste outfits maakt voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar, voor zowel jongens als meisjes....