mulders-gm.nl

Levenswerk

PUBLICATIE DATUM maart 2009
BESTANDSGROOTTE 4,39
ISBN 9789022995068
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anna Beeftink
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Levenswerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Beeftink. Lezen Levenswerk online is nu zo eenvoudig!

Levenswerk 1e druk is een boek van Anna Beeftink uitgegeven bij A.W. Bruna LeV.. ISBN 9789022995068 'Na mijn vijfenzestigste ga ik genieten'. Tenminste: zo willen de verzekeraars in reclames het ons laten geloven. Vreemd eigenlijk, wat heb je dan al die jaren vr je pensioen gedaan? De mensen in dit boek laten zien dat het anders kan. Zij stoppen niet met werken. Hun werk is zozeer deel van hun leven dat ze daar niet aan moeten d nken. Ze kunnen er nog steeds veel passie in kwijt en ontlenen er hun gezondheid en levenslust aan. Inspirerende gesprekken met bekende en minder bekende Nederlanders als Dick Bruna, Jan Terlouw, Seth Gaaikema en Nico Ter Linden laten zien dat mensen die met plezier doorwerken na hun pensioen, dit plezier ook uitstralen naar hun omgeving. Met tips, trends en cijfers om zelf ook met plezier te blijven werken. Anna Beeftink studeerde tandheelkunde en psychologie. Zestien jaar voerde zij haar eigen praktijk voor algemene en cosmetische tandheelkunde. Ze schrijft nu artikelen en boeken, zoals 'In Stijl', 'Stoute Schoenen' (over zelfbeeld en uiterlijk) en 'Een Stralende lach' (over cosmetische tandheelkunde).

...unt u een nieuwe zoekopdracht geven . Bijzondere, voorlopig laatste aflevering van Levenswerk op RTV Katwijk ... Levenswerk van journalist die wetenschapper werd ... ... . 19 september 2019. 0. Het is voorlopig de laatste aflevering van Levenswerk op RTV Katwijk. Nederlandse synoniemen voor "levenswerk" - Interglot woordenboek. Uw gratis, snelle en simpele vertaal woordenboek Van de straatfotografie uit zijn beginjaren via de gruwelen van Rwanda naar de portretfotografie, maar dan in de hectiek van het filmfestival van Cannes. Voor zijn 50ste verjaardag kiest Stephan Vanfleteren uit eigen werk en beschrijft hij het verhaal erachter ... LevensWerk - Zorg uit handen - Welkom op de website van ... ... . Voor zijn 50ste verjaardag kiest Stephan Vanfleteren uit eigen werk en beschrijft hij het verhaal erachter. Levenswerk, Den Haag (The Hague). 389 likes. Bureau Levenswerk leidt Coaches op tot Karakterstijl Coach Michel Perridon verkoopt zijn Trust aan investeringsfonds Egeria. Er was al sprake van geruchten dat hij van zijn levenswerk af wilde, die blijken nu bewaarheid. De verkooprijs ligt vermoedelijk ... De tuin is het levenswerk van notaris Smit uit Eenrum, vandaar de naam ''Notoarestoen'': Gronings voor ''tuin van de notaris''. Notoarestoen is dagelijks vrij toegankelijk. Bestel nu het eerste boek over Notoarestoen! Groene Inspiratie. 250 informatiebordjes laten u met nieuwe ogen kijken naar de exotische variëteiten van de natuur. Diverse speeltoestellen zijn overgenomen door andere speeltuinverenigingen. „En de rest wordt gesloopt. Treurig dat het zo afloopt", zegt oud-voorzitter Johan Korteweg (52) over de opheffing ... Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Levenswerk in Nieuwegein vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl » In 2009 leverde ze nog een hervertaling van het eerste deel af, en in haar memoires zegt ze dat ze het liefst alle delen nog eens had verbeterd en herzien. Helaas stond de ouderdom haar dit laatste niet toe. Ze is dus volledig vergroeid geraakt met het project, dat vrij letterlijk haar levenswerk is geworden. Fotoboek 'Levenswerk II - de kunstbemiddelaars' bij de film over bekende, oudere kunstbemiddelaars. Hoe gaan zij om met het verstrijken van de tijd en hun liefde voor de kunst? Een project van Margriet Luyten www.margrietluyten.nl In mijn werk houd ik me intensief met tijd bezig. Levenswerk. oktober 2015; Posted By spring; 0 Comments; Interview met Johan van de Sluis die, na vele jaren zich ingezet te hebben voor Stichting Onze Weg, in 2011 afscheid genomen heeft als bestuurslid van de Stichting....