mulders-gm.nl

Moord volgens Turner

PUBLICATIE DATUM mei 2019
BESTANDSGROOTTE 12,23
ISBN 9789026146770
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Tim Willocks
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Moord volgens Turner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tim Willocks. Lezen Moord volgens Turner online is nu zo eenvoudig!

Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)"Moord volgens Turner' is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer.De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje zonder enig toekomstperspectief. In een land waar corruptie en machtsmisbruik overheersen, zal niemand daarnaar kraaien. Maar dat is buiten Turner gerekend, een zwarte rechercheur van onbesproken gedrag. Hij reist naar het stadje waar Margot Le Roux alles lijkt te beheersen, inclusief de politie. Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping en als de jacht op hém wordt geopend, moet hij vechten voor zijn leven.Willocks' schrijfstijl is filmisch. Het rauwe landschap van Zuid-Afrika wordt weerspiegeld in zijn personages. Willocks snijdt maatschappelijke thema's aan en combineert die met snelle, plotgedreven actie.Tim Willocks is behalve auteur ook psychiater, karateka en filmmaker. Van zijn hand verschenen eerder o.a. "De orde' en "De twaalf kinderen van Parijs'.

... olympische halter met acht schijven van twintig kilo, als een relikwie van een bi-zarre krachtmeting ... Moord volgens Turner eBook door Tim Willocks ... ... . Het boek Moord volgens Turner, geschreven door Tim Willocks, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In Moord volgens Turner van Tim Willocks kan je lezen hoe rijken vaak wegkomen met de ergste daden, hoe omkoopbaar mensen zijn, hoe corruptie en samenzwering zegeviert in de (politie)wereld, hoe mensen vaak de schuld in andermans schoenen proberen te schuiven, waarom veel misdaden onbestraft blijven, wie kun je vertrouwen en wie niet en het verhaal laat zien wat macht met mensen kan doen. 9789026146763 - Moord volgens Turner door Tim Willocks.. Tim Willocks - Moord volgens Turner (Memo ... Tim Willocks Moord volgens Turner - Alles over boeken en ... ... . 9789026146763 - Moord volgens Turner door Tim Willocks.. Tim Willocks - Moord volgens Turner (Memo From Turner)'Moord volgens Turner' is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le .. Fnac: Moord volgens Turner, Tim Willocks". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Tim Willocks - Moord volgens Turner (Memo From Turner)'Moord volgens Turner' is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje ... De zwarte rechercheur Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping in een zaak waarbij een jong meisje omkwam. Als de jacht op hem wordt geopend moet hij vechten voor zijn leven. Moord volgens Turner, Tim Willocks - Paperback - 9789026146763 | AKO boeken Moord volgens Turner (Memo From Turner) is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje […] De zwarte rechercheur Turner komt er door onderzoek achter wie voor de dood verantwoordelijk is, wil gerechtigheid en gaat de confrontatie met Margot en haar vertrouwelingen niet uit de weg. In deze thriller, die zich gedeeltelijk in de hete en droge woestijn afspeelt, komen we machtsmisbruik, moord, corruptie en discriminatie tegen....