mulders-gm.nl

Astrologie & Chinese geneeswijze

PUBLICATIE DATUM februari 2018
BESTANDSGROOTTE 12,75
ISBN 9789463310147
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Pieter Slotboom
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Astrologie & Chinese geneeswijze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Slotboom. Lezen Astrologie & Chinese geneeswijze online is nu zo eenvoudig!

In dit boek worden de (westerse) astrologie en de Chinese geneeswijzen samengevoegd, waardoor het inzicht in de astrologische anatomie wordt vergroot. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zicht te krijgen op eventuele verstoringen van de gewoonlijk harmonische balans van energieën in het menselijk lichaam.Het is zeker geen medische verhandeling, het is wel een andere kijk op welke tekens of planeten corresponderen met organen en lichaamssystemen, en hoe ze deze instandhouden en daarmee beheersen. Deze studie biedt een waardevolle uitbreiding aan parate kennis voor zowel de beginnende als de gevorderde astroloog.

...riemtekens. Je kunt alle begin- en einddata van de tekens lezen door hieronder op Lees meer te klikken ... Astrologie & Chinese geneeswijze | Topboeken ... . Chinese astrologie Chinese horoscopen zijn gebaseerd op de Chinese kalander waarbij de dagen, maanden, uren en jaren worden verbonden met de 12 dierentekens en de 5 vijf elementen. Er is veel aandacht voor je relaties met je familieleden. Astrologie en Chinese geneeswijze In dit boek worden de (westerse) astrologie en de Chinese geneeswijzen samengevoegd, waardoor het inzicht in de astrologische anatomie wordt vergroot. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zicht te krijgen op eventuele verstoringen van de gewoonlij ... Astrologie & Chinese geneeswijze | Topboeken ... . Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zicht te krijgen op eventuele verstoringen van de gewoonlijk harmonische balans van energieën in het menselijk lichaam. astrologie, Astrologie, alternatieve geneeswijzen, Overige onderwerpen, Alternatieve geneeswijzen (professioneel), Wijsbegeerte, Psychologie, Chinese geneeskunde, Geestelijk leven Taal Nederlands Meer informatie Versie Eerste druk Uitgever Hajefa uitgeverij, Zoetermeer Verschenen 2018 ISBN 9789463310147 Kenmerken 256 pagina's, illustraties, 22 cm Onder de naam "BOCAM" heeft het CNGO al ruim 25 jaar een parttime beroepsopleiding die gebaseerd is op deze natuurfilosofie en de Traditionele Chinese Geneeswijze. Het is een unieke en praktische opleiding, waarbinnen de eeuwenoude kennis van de Chinese gezondheidsfilosofie wordt gecombineerd met Westerse inzichten. Astrologie & Chinese geneeswijze - Pieter Slotboom. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 19,95 Gisteren Topadvertentie. Bezoek website Gisteren. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Astrologie leren. Je zonneteken is het teken waarin op het moment van je geboorte de zon zich bevond. Het zonneteken wordt ook wel 'sterrenbeeld' genoemd. Astrologie & Chinese geneeswijze - Pieter Slotboom. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 19,95 Eergisteren Topadvertentie. Bezoek website Eergisteren. BookSpot Heel Nederland Bezoek website....