mulders-gm.nl

Goed in je vel

PUBLICATIE DATUM maart 2015
BESTANDSGROOTTE 3,69
ISBN 9789089533241
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ineke Wösten
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Goed in je vel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ineke Wösten. Lezen Goed in je vel online is nu zo eenvoudig!

Goed in je vel 1e druk is een boek van Ineke W sten uitgegeven bij Boom Cure & Care. ISBN 9789089533241 Goed in je vel is een groepsbehandeling ontwikkeld voor jongeren van 12 tot ongeveer 16 jaar die last hebben van lichamelijke klachten die niet (volledig) verklaard worden door medisch onderzoek (SOLK). Goed in je vel bestaat uit een trainershandleiding en een werkboek voor de jongere met oefeningen. Het doel van Goed in je vel is dat jongeren op een andere manier met hun klachten leren omgaan, zodat er minder beperkingen zijn voor het dagelijks functioneren. Ze leren vaardigheden waarmee ze hun klachten zodanig kunnen be nvloeden dat ze er niet volledig door beheerst worden. De behandeling is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie en het gevolgenmodel: - observeren en registreren; - ontspannings- en visualisatieoefeningen; - constructief denken; - gedragsmanagement. De behandeling bestaat uit zes bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. Door de opeenvolging van de stappen is Goed in je vel ook zeer goed bruikbaar als richtlijn voor individuele behandelingen. Bij gebruik voor een individuele behandeling kunnen de leeftijdsgrenzen ruimer worden genomen. Goed in je vel is bestemd voor orthopedagogen, psychologen en gz-psychologen die met jongeren met onverklaarde lichamelijke klachten (OLK) werken. Dit kan in ziekenhuizen, ggz-instellingen, revalidatiecentra, en eerste- en tweedelijnspraktijken. Goed in je vel is ontwikkeld bij de vakgroep Kindergeneeskunde van het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht.

...s die je hier vindt zijn zeker ook nu interessant en bruikbaar ... Goed in je vel | Wösten, Van Ree | 9789089533302 | Boom ... ... . Let er wel op dat je hierbij steeds rekening houdt met de meest recente maatregelen. Met de campagne 'Fit in je hoofd, Goed in je vel' willen Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) en het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) de ... Zit jij goed in je vel? Luister naar je lichaam en intuïtie en ga met meer geluk en gemak door het leven. Ik help je je zelfinzicht vergroten zodat je beter in balans ... Fit in je Hoofd, Goed in je Vel | Fit in je Hoofd ... . Ik help je je zelfinzicht vergroten zodat je beter in balans bent en meer innerlijke rust ervaart. Dit doe ik middels energetische therapie, opstellingen en wandelcoaching. Ben jij bereid echt aan jezelf te werken? Goed in je vel met de Vijf Elementen Voeding volgens de Vijf Elementen: een weldaad voor de gezondheid en een goed figuur! Hoe op gewicht te blijven met behulp van het juiste voedingspatroon Met dubbelzijdige full-colour voedingsmiddelenposter (40 x 60 cm) bindwijze paperback aantal blz. ca.272 blz. formaat 14 x 21,5 cm illustraties full-colour Goed In Je Vel - Watermolenstraat 18, 1742 Ternath, Belgium - Rated 5 based on 2 Reviews "Mensen helpen in nood, kan ik zeer waarderen."...