mulders-gm.nl

De wereld van Dir Yak 1 - De wachter van de driehoek onrust in Zar-Nak

PUBLICATIE DATUM oktober 2018
BESTANDSGROOTTE 8,58
ISBN 9789059244979
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Luc Embrechts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De wereld van Dir Yak 1 - De wachter van de driehoek onrust in Zar-Nak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Embrechts. Lezen De wereld van Dir Yak 1 - De wachter van de driehoek onrust in Zar-Nak online is nu zo eenvoudig!

Wachter van de driehoek: Na de verontrustende verdwijning van hun goede vriend Wannes, gaan Bart, Caroline en Bolle op onderzoek uit. Voor ze het goed en wel beseffen, belanden ze in de geheimzinnige wereld Dir-Yak. Al gauw begint een levensgevaarlijke race tegen de klok om Dir-Yak van de ondergang te redden en Wannes te bevrijden uit de handen van de Wachter van de Driehoek. --- Onrust in Zar-Nak: De Pritzels, een vriendelijk volkje uit de onderwereld Dir-Yak, worden bedreigd door een onheilspellende kracht uit het mysterieuze land Zar-Nak. Bart, Caroline en Bolle, de enige mensenkinderen die weten van het bestaan van Dir-Yak, komen de Pritzels te hulp. Hun verkenningstocht naar Zar-Nak is een reis vol gevaar en angst, waarin echter ook nieuwe vriendschappen ontstaan.

...in de geheimzinnige wereld Dir-Yak. Al gauw begint een levensgevaarlijke race tegen de klok om Dir-Yak van de ondergang te redden en Wannes te bevrijden uit de handen van de Wachter van de Driehoek ... DIR-YAK OMNIBUS 1 - Boekhandel Pardoes ... . --- Onrust in Zar ... Biografie. Luc Embrechts werd in 1964 geboren in Wilrijk. Hij studeerde Latijns-Grieks aan het Sint-Ritacollege in Kontich en daarna Licentiaat Handelswetenschappen aan de Handelshogeschool in Antwerpen.. In 2003 werd bij uitgeverij Abimo het eerste boek van Embrechts uitgegeven, De Wachter van de Driehoek, deel 1 uit de Dir-Yak-fantasyreeks.In 2011 startte Embrechts met de Zootjesreeksen. Omnibu ... De wachter van de driehoek onrust in Zar-Nak door Luc ... ... .. In 2003 werd bij uitgeverij Abimo het eerste boek van Embrechts uitgegeven, De Wachter van de Driehoek, deel 1 uit de Dir-Yak-fantasyreeks.In 2011 startte Embrechts met de Zootjesreeksen. Omnibus - De wereld van Dir Yak bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Boeken van Luc Embrechts lezen? Boeken van Luc Embrechts koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis De staat van de wereld Han Gaaikema. 17, 50. Portfolio dindi 2020 Dindi. 45, 00. Vrouwengeneeskunst in de... Dr. Louis L.m.... 34, 95. Verwacht het onverwachte Erwin Agteresch. 21, 95. Houd moed met een extra X Diana Divera. 22, 00. Uriël Acosta Anton Joosen. 14, 95. July eet te veel Laura Zavraan. 19, 95. Handboek voor de... Wachter van de driehoek: Na de verontrustende verdwijning van hun goede vriend Wannes, gaan Bart, Caroline en Bolle op onderzoek uit. Voor ze het goed en wel beseffen, belanden ze in de geheimzinnige wereld Dir-Yak. Al gauw begint een levensgevaarlijke race tegen de klok om Dir-Yak van de ondergang te redden en Wannes te bevrijden uit de handen van de Wachter van de Driehoek. Al gauw begint een levensgevaarlijke race tegen de klok om Dir-Yak van de ondergang te redden en Wannes te bevrijden uit de handen van de Wachter van de Driehoek. --- Onrust in Zar-Nak: De Pritzels, een vriendelijk volkje uit de onderwereld Dir-Yak, worden bedreigd door een onheilspellende kracht uit ...