mulders-gm.nl

In Je Element

PUBLICATIE DATUM maart 2003
BESTANDSGROOTTE 10,1
ISBN 9789055991440
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ibora Zant
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen In Je Element in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ibora Zant. Lezen In Je Element online is nu zo eenvoudig!

Als westerse mensen zijn we veelal los komen te staan van de natuur die ons heeft voortgebracht. Wij zijn ontkoppelt gaan leven van de natuurelementen, met alle gevolgen van dien. Druk met werken en het najagen van verplichtingen. De ene burn-out na de andere. We zijn moe. In feite zijn we allemaal op zoek naar een deel van onszelf waar we het contact mee zijn verloren. ëIn je element´, biedt je de mogelijkheid om de weg terug te vinden naar je oerkracht, je kern. Om weer in contact te komen met het ritme van de natuur en je eigen ik. Leven vanuit je eigen kracht, in balans met lichaam en geest. De oude volkeren zoals de Indianen, Aboriginals, Maya´s hebben de verbinding met de aarde en de magie van de schepping behouden. Zij kunnen ons leren wat wij vergeten zijn: hoe je in balans kunt leven met de natuurelementen. De elementen zijn wijze leermeesters, ze helpen je om je intuïtie te versterken en je talenten en capaciteiten te laten stromen.ëIn je element´ is gericht op persoonlijk ontwikkeling, geïnspireerd door de Indiaanse zweethut ceremonie, geïllustreerd met boeiende mythologische verhalen, succesvol door de oefeningen, verfijnt met oude en wijze citaten. Je doorloopt de heilige cirkel van het leven. Het is vruchtbaar om je te verdiepen in jezelf, de natuur en de mensen van wie je houdt. Word bewust van de cirkels die zich voltrekken in je leven. Sla je vleugels uit. Je toekomst wacht op jou.

...t: Lever/Galblaas, de kleur groen, seizoen de lente, smaak zuur, emotie woede/verdraagzaamheid Vuur: Hart/Dunne darm & Kringloop/Drieverwarmer, kleur rood, seizoen de zomer, smaak bitter, emotie vreugde manisch gedrag/blijdschap Aarde: Milt/Maag, kleur geel, seizoen de nazomer, smaak zoet, emotie piekeren/zorgzaamheid 'In je Element' te Lochem ... Wonen in je Element - De Elementen Spijkenisse ... . Gabriela Stokvis. info AT injeelement DOT info. 06 - 332 99 99 0 ©2020 In je Element • Sitemap • ZZPstudio: hosting + webdesign + webdevelopment ... Je kunt heel veel leren van je huis. Want de plek waar je woont is een afspiegeling van jezelf. Dit werkt twee kanten op: Jij kiest je huis en geeft je huis vorm, bewust en onbewust. En je huis beïnvloedt jou, ook bewust en onbewust. Je huis vormt een bron van kennis over jou én ondersteunt je om je lekkerder te voelen, thuis en in je le ... Kinderliedje Voel je in je element (Minidisco) ... ... Je kunt heel veel leren van je huis. Want de plek waar je woont is een afspiegeling van jezelf. Dit werkt twee kanten op: Jij kiest je huis en geeft je huis vorm, bewust en onbewust. En je huis beïnvloedt jou, ook bewust en onbewust. Je huis vormt een bron van kennis over jou én ondersteunt je om je lekkerder te voelen, thuis en in je leven! In je element. Beweging en ontspanning, ontspanning en beweging. Ik ben 52 jaar, getrouwd en heb een dochter. In 1989 heb ik mijn diploma oe...