mulders-gm.nl

Licht Leven

PUBLICATIE DATUM juli 2020
BESTANDSGROOTTE 3,10
ISBN 9789400512405
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nanne van der Leer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Licht Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nanne van der Leer. Lezen Licht Leven online is nu zo eenvoudig!

Zit je vast in een hoofd vol gedachten? Lijkt het leven jou vaak tegen te werken? Blokkeren jouw angsten je van het behalen van dromen en doelen? Zet je anderen altijd op de eerste plaats? Dan is het tijd om meer licht in jouw leven binnen te laten.Het leven hoeft helemaal niet zo zwaar te zijn. We zijn geboren om te stralen! Alleen leren we in ons leven al snel af om onze intuïtie te volgen, om vertrouwen te hebben en boven alles vergeten we wie wij in de kern zijn. Dit boek is er om jou te herinneren van alles dat je allang bent en om dit in te leren zetten om jouw leven compleet ten goede te veranderen."Waar licht is, is geen duister'In 2015 raakte Nanne zichzelf compleet kwijt tijdens een vakantie op Bali. Gevangen in een hoofd vol zware herinneringen aan vroeger en angsten voor morgen durfde ze niet meer naar buiten. De reis werd een groot fiasco. Bij terugkomst in Nederland was zij zo vastberaden als de zon om te veranderen. Ze ging op zoek naar haar echte ik en pelde de lagen van zichzelf af om tot de kern te komen. In dit boek ontmoet Nanne zichzelf vijf jaar later weer op het eiland waar zij zichzelf ooit verloor, om de lessen van de afgelopen vijf jaar te bundelen in een methode voor een Licht Leven.

...je focus op jouw innerlijke kracht te leggen ... Licht Leven | Nanne van der Leer | Uitgeverij Lev. ... . Voel je dat een focus op liefde en dankbaarheid je het gevoel van ultieme vrijheid geeft. Laat je inspireren door de mooiste verhalen en events! Zoek samen met andere christelijke vrouwen naar een 'Licht leven' met jezelf, God, en de ander. Jackelien Cerrone, Leven in Licht, praktijk voor natuurlijk genezen in twente. Paranormaal energetisch therapeut, direct naar de kern, snelle resultaten voor kinderen en volwassenen. In 'Lichter leven' delen Fidessa en Kirsti ... Jackelien Cerrone, praktijk Leven in Licht - Startpagina ... ... . In 'Lichter leven' delen Fidessa en Kirstin in zeven hoofdstukken hun visie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied aan de hand van persoonlijke ervaringen en alledaagse voorbeelden. Onderwerpen als liefde, vriendschap, persoonlijke groei, stress en verlies worden uitgebreid belicht. "Licht Leven is een boek voor op je nachtkastje, om regelmatig open te slaan en stukjes te lezen. In heldere en bondige bewoordingen herinnert Edith Hagen...