mulders-gm.nl

De bakermat van de beurs

PUBLICATIE DATUM augustus 2012
BESTANDSGROOTTE 3,3
ISBN 9789045020129
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lodewijk Petram
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De bakermat van de beurs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lodewijk Petram. Lezen De bakermat van de beurs online is nu zo eenvoudig!

In 'De bakermat van de beurs' vertelt Lodewijk Petram het fascinerende en tot dusver onbekende verhaal van het ontstaan van de moderne effectenhandel. Het enerverende karakter, de vuige spel­letjes, het verbod op short selling. Petram laat zien dat verrassend veel kenmerken van de huidige aandelenhandel al in zeventiende­eeuws Amsterdam aanwezig waren.

...Beurs' doet zoiets voor de financiële markten ... Atlas Contact De bakermat van de beurs - Lodewijk Petram ... ... . Lodewijk Petram begint zijn boek met het inschrijvingsregister in het kapitaal van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC), opgericht in 1602 met een Octrooi van de Staten-Generaal van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. In 'De bakermat van de beurs' vertelt Lodewijk Petram het fascinerende en tot dusver onbekende verhaal van het ontstaan van de moderne effectenhandel. Het enerverende karakter, de vuige spel­let ... De bakermat van de beurs eBook by Lodewijk Petram ... ... . Het enerverende karakter, de vuige spel­letjes, het verbod op short selling. Petram laat zien dat verrassend veel kenmerken van de huidige aandelenhandel al in zeventiende­eeuws Amsterdam aanwezig waren. De bakermat van de beurs is een helder én intelligent verhaal dat een aspect van de Gouden Eeuw voor een groot publiek toegankelijk maakt. En dus ook door een groot publiek zou moeten worden gelezen. Zie ook: - Luuc Kooijmans over Jan Swammerdam en Herman Boerhave In 'De bakermat van de beurs' vertelt Lodewijk Petram het fascinerende en tot dusver onbekende verhaal van het ontstaan van de moderne effectenhandel. Het enerverende karakter, de vuige spel­letjes, het verbod op short selling. Petram laat zien dat verrassend veel kenmerken van de huidige aandelenhandel al in zeventiende­eeuws Amsterdam aanwezig waren....