mulders-gm.nl

Zeven Wateren 5 - Ziener van de Zeven Wateren

PUBLICATIE DATUM augustus 2011
BESTANDSGROOTTE 7,90
ISBN 9789024535002
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Juliet Marillier
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Zeven Wateren 5 - Ziener van de Zeven Wateren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Juliet Marillier. Lezen Zeven Wateren 5 - Ziener van de Zeven Wateren online is nu zo eenvoudig!

Sibeal, de vijfde dochter van de heer van Zeven Wateren, wil niets liever dan druïde worden. Sibeals oom en leermeester, Ciarán, stuurt haar daarom naar het afgezonderde eiland Inis Eala. Eenmaal daar wil hij bepalen of zij het zware leven van een druïde wel aankan. Sibeal voelt zich enigszins verraden door Ciarán, maar een aangespoeld scheepswrak eist al snel al haar aandacht op. Een van de overlevenden van het wrak is de bard Felix, afkomstig uit Armorica, die kampt met geheugenverlies. Hij wint meteen het hart van Sibeal, maar door haar roeping kan en mag ze geen gehoor geven aan deze gevoelens. Als Felix zijn geheugen terug begint te krijgen, ziet Sibeal in een voorspelling dat hem een gevaarlijke missie wacht. Een queeste. Met hem meegaan betekent een kans op echte liefde, maar daarvoor moet zij wel de spiritualiteit van de druïden opgeven.De oorspronkelijke Zeven Wateren-trilogie, die wereldwijd een miljoenenpubliek vond, behoort tot het beste werk van Juliet Marillier. Ziener van Zeven Wateren is, na de Erfgenaam van Zeven Wateren, het tweede boek dat volgt op deze succesvolle trilogie.

...ateren / 1 Dochter Van Het Woud. ik heb al deze boeken en ze zijn allemaal even mooi en geweldig ... Ziener van Zeven Wateren eBook door Juliet Marillier ... ... .als ik aan het lezen was leek het net of ik zelf ik het boek mee speelde en alles zo in het echt voor me zag.ik heb bij elke boek wel zitten te huilen. alleen al bij de vrouwen wat ze moeten mee moeten maken en wat ze doorstaan moeten.maar het meeste komt toch nog goed vooral ... Sibeal, de vijfde dochter van de heer van Zeven Wateren, wil niets liever dan druïde worden. Sibeals oom en mentor, Ciarán, stuurt haar daarom naar het afgezonderde eiland Inis Eala. Daa ... De boeken van Juliet Marillier op volgorde ... ... . Sibeals oom en mentor, Ciarán, stuurt haar daarom naar het afgezonderde eiland Inis Eala. Daar wil hij zien of zij het zware leven van een druïde wel aankan. Ziener van de Zeven Wateren (Paperback). Sibeal, de vijfde dochter van de heer van Zeven Wateren, wil niets liever dan druïde worden. Sibeals oom en... Geschreven bij Ziener van de Zeven Wateren. Ik vind de eertse 3 boeken van Juliiet Marillier erg sprookjesachtig en mooi subtiel uitgewerkt. Dit boek vindt ik een herhaling van eerdere delen, weinig spanning, een wat meer kinderlijke opbouw en af en toe te zeer zoetsappige ontwikkelingen. De eerste drie delen van de Zeven Wateren zijn mijn favoriete boek...