mulders-gm.nl

Kleine zwarte leugens

PUBLICATIE DATUM januari 2017
BESTANDSGROOTTE 7,95
ISBN 9789044975772
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sharon Bolton
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kleine zwarte leugens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sharon Bolton. Lezen Kleine zwarte leugens online is nu zo eenvoudig!

Wat is het ergste wat je beste vriendin je kan aandoen?Het was geen opzet. Een moment van onoplettendheid, een tragisch ongeval – en twee kinderen komen om. Die van jou.Op een eiland met maar weinig inwoners is het onmogelijk om de vrouw die je leven kapot heeft gemaakt te ontlopen. Elke toevallige ontmoeting is een pijnlijke herinnering aan alles wat je hebt verloren: je gezin, je toekomst, je gezond verstand. Hoe lang duurt het dan nog voordat de gedachte aan wraak onweerstaanbaar wordt? Dus nu… wat is het ergste wat jij je beste vriendin kunt aandoen?

... waarin steeds een ander personage centraal staat ... Thrillerlezersblog: Kleine zwarte leugens - Sharon (S.J ... ... . Op het eiland wordt op een dag een jongen vermist en met man en macht wordt er gezocht. Catrin vertelt dit verhaal als eerste vanuit haar perspectief. Kleine zwarte leugens - Sharon Bolton Titel: Kleine zwarte leugens. Auteur: Sharon Bolton. Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgevers. 416 pagina's. Over de schrijfster: Sharon Bolton woont in Londen, waar veel van haar thrillers zich afspelen. Ze weet als geen ander de sfeer van de donkerst ... Sharon Bolton - Kleine zwarte leugens***** | Thrillers & Zo ... . Ze weet als geen ander de sfeer van de donkerste kanten van deze stad te beschrijven. Kleine zwarte ­leugens. Sharon Bolton. Uitg. AW Bruna, Amsterdam 2017. 413 blz. € 19,99. In een uithoek van de wereld liggen de Falklandeilanden voor de kust van Argentinië. 10-mei-2017 - Lees meer. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen....