mulders-gm.nl

In liefde verbonden

PUBLICATIE DATUM november 2014
BESTANDSGROOTTE 8,46
ISBN 9789087594725
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Elisa Hoogendoorn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen In liefde verbonden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisa Hoogendoorn. Lezen In liefde verbonden online is nu zo eenvoudig!

"Op 25 november 2009 verloor Elisa Hoogendoorn haar man Albert en hun zeven jaar oude zoontje Emiel. Zij bleef achter met hun jongste zoontje Niels van vier jaar oud. Albert leed aan depressiviteit en besloot in zijn wanhoop en onder invloed van medicatie zijn leven te beëindigen. Waarom hij Emiel met zich meenam, zal altijd een raadsel blijven. Elisa beschrijft in dit boek ""In liefde verbonden"" hoe zij die dag en de periode die daarop volgde beleefd heeft. Terwijl ze rouwt om het verlies beseft ze dat ze ook door moet gaan voor Niels en de mensen om hen heen. Het boek is dan ook een dankbetuiging aan de vele mensen die haar tot op heden hebben gesteund. Verder hoopt Elisa dat zij door haar openhartigheid in dit verhaal andere mensen die een dergelijk familiedrama meemaken een hart onder de riem te steken."

...jeugdvriend Jim, maar de nieuwe... In liefde verbonden ... In liefde verbonden | Christelijke kinderboeken ... . Amerika 1861. Abigail, een rijke plantagedochter koestert diepe gevoelens voor haar jeugdvriend Jim, maar de nieuwe bewoonster van... In liefde verbonden (Paperback). "Op 25 november 2009 verloor Elisa Hoogendoorn haar man Albert en hun zeven jaar oude zoontje Emiel. Zij bleef achter... Verbonden in liefde, 24 uur per dag. 4 November 2019 / Door Martha Krul. 24 uur per dag verbonden in licht en liefde. Voel je ... In liefde verbonden | Elisa Hoogendoorn | 9789087594725 ... ... . 24 uur per dag verbonden in licht en liefde. Voel je alle verbindingen die aan het versterken zijn. Voel je dat jij een onderdeel bent van dat hele universum. Lees „In liefde verbonden" door Eline Rosenhart verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Amerika 1861. Abigail, een rijke plantagedochter koestert diepe gevoelens voor ...