mulders-gm.nl

De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten

PUBLICATIE DATUM december 2009
BESTANDSGROOTTE 7,93
ISBN 9789089541291
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Wilma ter Mull
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma ter Mull. Lezen De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten online is nu zo eenvoudig!

In dit boek analyseert Wilma ter Mull de horoscopen van drie Amerikaanse presidenten, gebruik makend van drie verschillende onderdelen die belangrijk zijn om exact te kunnen zijn in het beschrijven van vorige levens, namelijk: Tijd (Reïncarnatietheorie van A.T. Mann bioloog/astroloog in de VS)Plaats (Astrocartografie James Lewis V.S)Gebeurtenis (API-instituut Zürich)Door deze drie niveaus te combineren, komt ze tot een vrij exact beeld van de plek waar de ziel haar herinneringen aan vorige levens heeft liggen. Dat brengt haar tot opzienbarende ontdekkingen waar ze in dit boek mee naar buiten komt. Haar conclusie is, dat de drie Amerikaanse presidenten die in dit boek worden beschreven, Clinton, Bush en Obama, alle drie te maken hebben met of verbonden zijn aan het leven van Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie.Alles wat in dit boek geschreven is, komt voort uit onderzoekswerk en niet uit helderziende beelden. Elk beeld is tot stand gekomen door te combineren met bestaande methodieken uit de astrologie en de antroposofie. Een en ander heeft ze gecombineerd met eigen inzichten en de logica die aan de reïncarnatiegedachte ten grondslag ligt.Wilma ter Mull draagt dit boek op aan die mensen die net als zij een sterke verantwoordelijkheid voelen voor Moeder Aarde en geloven in kosmische verbanden van de lichten en planeten. Aan die mensen die voelen dat alles wat een mens overkomt niet zinloos is maar een diepere betekenis heeft voor een verruimd bewustzijn. In haar eigen woorden: “Een veel gehoorde opmerking over de opwarming van de aarde is, dat wij de vervuiling vooral moeten stoppen voor ons nageslacht. Ik zou willen stellen: laten we het voorál voor ons zélf doen! Want als het waar is, zoals ik in mijn boek zal proberen aan te tonen, dat we een ziel hebben die door de ontwikkeling van het menselijke bewustzijn heen zich steeds weer verbindt met een nieuw lichaam, om zo te evolueren naar een hoger bewustzijnsniveau, is het dan niet zo dat we zélf in een volgend leven de wrange vruchten moeten plukken van onze vervuilende daden in een vorig leven?”

...op exemplaar uitgeveri. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden Wereld ... De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten ... ... . € 9,95 Gisteren. Leiderdorp Gisteren. Van Wilma's hand verschenen eerder: Een oude geschiedenis in een nieuwe tijd (2004), De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten (2009), Dimensies achter het bewustzijn (2011) en Leven in verbinding met Sophie (2012). Verschijningsdatum : 06-11-2014 De president van de Verenigde Staten is het staatshoofd van de Verenigde Staten van Amerika.De president is ook het hoofd van de uitvoerende macht en opperbevel ... De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten ... ... .De president is ook het hoofd van de uitvoerende macht en opperbevelhebber van het militaire apparaat.. George Washington, die diende van 1789 tot 1797, was de eerste president.De huidige president is Donald Trump, die op 20 januari 2017 geïnaugureerd werd als de 45e president van de Verenigde Staten. In dit boek analyseert Wilma ter Mull de horoscopen van drie Amerikaanse presidenten, gebruik makend van drie verschillende onderdelen die belangrijk zijn om exact te kunnen zijn in het beschrijven van vorige levens, namelijk: Tijd (Reïncarnatietheorie van A.T. Mann bioloog/astroloog in de VS)Plaats (Astrocartografie James Lewis V.S)Gebeurtenis (API-instituut Zürich)Door ... Er is meer aan de hand en mijn idee is ook om de 5G ellende te verbergen (ongeteste technologie i.v.m mens & dier - vogels die bij zwermen uit de lucht vallen). Mensen die dood neervallen door virus - nee geloof er niks van, als ik ziek ben sta ik niet bij de bushalte te wachten, of loop ik op straat alsof er niks aan de hand is (wie de beelden hebben gezien). De geschiedenis van de Khazaren, met name die van de Khazaarse mafia , 's wereld grootste georganiseerde misdaad syndicaat, is vrijwel volledig uit de geschiedenisboeken verdwenen. Dit misdaad syndicaat, die wij op bovendien kortweg de elite noemen, weten verdomde goed dat het veel praktischer is om in het geniep te werken. Ze hebben er miljoenen dollars aan uitgegeven om hun geschiedenis ... Trump heeft drie met corona besmette mensen ontmoet. De Amerikaanse president Donald Trump heeft afgelopen weekend nog een tweede en derde persoon ontmoet die later positief testten op het ... De Verborgen Waarheid Achter Drie Amerikaanse Presidenten van Wilma ter Mull uit het genre Religie & Esoterie kopen? In dit boek analyseert Wilma ter Mull de horoscopen van drie Amerikaanse presidenten, gebruik makend van drie verschillende onderdelen die belangrijk zijn om exact te kunnen zijn in het beschrijven van vorige levens, namelijk: Tijd (Reïncarnatietheorie van A.T. Mann bioloog ......