mulders-gm.nl

Niet zonder mijn zoon

PUBLICATIE DATUM april 2016
BESTANDSGROOTTE 3,61
ISBN 9789401605502
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sophie Kasiki
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Niet zonder mijn zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sophie Kasiki. Lezen Niet zonder mijn zoon online is nu zo eenvoudig!

Drie jongens die Sophie begeleidt als sociaal werker vertrekken naar Syrië om zich aan te sluiten bij IS. Sophie blijft contact met ze houden en ze raakt steeds meer in de ban van hun verhalen over het paradijs: het kalifaat van de Islamitische Staat in Syrië.Ze vertrekt met haar vierjarige zoontje naar Syrië, haar man achterlatend onder het voorwendsel voor een paar weken te gaan werken in Istanbul. Zodra Sophie aankomt moet ze zich van top tot teen sluieren, haar paspoort afstaan en het contact met haarfamilie verbreken. Na een paar dagen heeft ze al zoveel spijt dat ze besluit te ontsnappen – maar hoe? Sophie begint aan een angstaanjagende en levensgevaarlijke reis om haar jonge kind en zichzelf te redden van een zekere dood.Een eerlijk en hartverscheurend verhaal waarin de hoop het wint van wanhoop.

...Syrië om zich aan te sluiten bij IS. Sophie blijft contact met ze houden en ze raakt steeds meer in de ban van hun verhalen over het paradijs: het kalifaat van de Islamitische Staat in Syrië ... "Zonder school is mijn zoon niet te genieten." Onze ... ... . Ze vertrekt met haar vierjarige zoontje naar Syrië, haar man achterlatend onder het voorwendsel voor een paar weken te gaan werken ... Niet zonder mijn zoon; Niet zonder mijn zoon hoe ik ontsnapte aan de nachtmerrie van IS. Sophie Kasiki Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 20,99: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 9789401605496, april 2016 Formaat: 21,5 (h ... Drie jongens die Sophie begeleidt als sociaal wer ... bol.com | Niet zonder mijn zoon (ebook), Sophie Kasiki ... ... . Sophie Kasiki Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 20,99: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 9789401605496, april 2016 Formaat: 21,5 (h ... Drie jongens die Sophie begeleidt als sociaal werker vertrekken naar Syrië om zich aan te sluiten bij IS. Sophie blijft contact met ze houden en ze raakt steeds meer in de ban van hun verhalen over het paradijs: het kalifaat van de Islamitische Staat Sophie Kasiki werkt als sociaal werker in Parijs als drie kennissen naar Syrië vertrekken om zich aan te sluiten bij IS. Wanneer Sophie ze via Facebook tot inkeer probeert te brengen, raakt ze in de ban van hun prachtige verhalen over het paradijs Syrië. Zonder haar man in te lichten reist ze de jongens achterna. Ze neemt haar vierjarige zoontje mee. Eenmaal aangekomen moet ze haar paspoort ... Mijn lieve zoon, 't gevoel is niet te beschrijven ik ben nu jouw vader en wil altijd bij jou blijven Ik zie je kleine handen, ik zie je kleine voeten ik weet niet meer wat ik zonder je zou moeten Als ik naar je kijk, zie ik mijzelf terug in jou en niet alleen van mij, ook 'n deel van m'n vrouw...