mulders-gm.nl

Geleerd bedrog

PUBLICATIE DATUM november 2019
BESTANDSGROOTTE 6,29
ISBN 9789402199505
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Johan van Rhijn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Geleerd bedrog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan van Rhijn. Lezen Geleerd bedrog online is nu zo eenvoudig!

Een gevierd toponderzoeker, hét visitekaartje van de universiteit, gaat in de fout. Hij vervalst zijn data, plagieert en claimt een revolutionaire ontdekking. Het publiek én de wetenschappelijke wereld trappen erin en bejubelen hem. Het bedrog is gepleegd onder druk van de decaan van zijn faculteit, een "femme fatale', waarmee deze onderzoeker een geheime relatie heeft. Een leraar vertrouwt het zaakje niet en wordt de spin in het web van een bont gezelschap van informanten in een opzienbarende speurtocht. Aanvankelijk verloopt die tocht amateuristisch en hilarisch, maar gaandeweg professioneler. De speurder ervaart het gesloten bolwerk van de universiteit, maar trekt wel enkele beerputten open. Verder ontdekt hij de drijfveer voor het bedrog: het plan van de universiteit om heel nauw met een Zuid-Koreaanse universiteit samen te werken. De ontmaskering van de toponderzoeker én de decaan vormen de apotheose van het verhaal. Johan van Rhijn (1943) is bioloog, werkte bij de Rijksuniversiteit Groningen en de Open Universiteit, en publiceerde The Ruff (1991) Hoe Rekbaar is onze Planeet (2010), Darwins Dating Show (2013), Moeders Vader (2017) en De Enne Jans Heerd op Maarhuizen (2019).

...l je op bruna.nl! Een gevierd top-onderzoeker, hét visitekaartje van de… Geleerd bedrog ... Geleerd bedrog - webcat.fbn-net.nl ... . Een gevierd top-onderzoeker, hét visitekaartje van de universiteit, gaat in de fout. Hij vervalst zijn data, plagieert en claimt een revolutionaire ontdekking. Het publiek én de wetenschappelijke wereld trappen erin en bejubelen hem. Het bedrog is gepleegd onder druk van de decaan van zijn faculteit, een 'femme fatale', waarmee deze onderzoeker een geheime relatie heeft. Geleerd bedrog. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit ... 'Millennials hebben geleerd dat bedrog loont' - NRC ... . Geleerd bedrog. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Rhijn, Johan G. van (1943-) Annotatie: Een leraar Nederlands onderzoekt intriges op de universiteit waar zijn vrouw werkt. Boeken Volw verh. Nederlands 2019: Toptags: Waardering: Reserveer ... Geleerd bedrog. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Rhijn, Johan G. van (1943-) Inhoud: Een leraar Nederlands onderzoekt intriges op de universiteit waar zijn vrouw werkt. Boek volw. fictie Nederlands 2019: Toptags: Waardering: Reserveer ... 'Geleerd bedrog' (224 pagina's, ISBN: 9789402187366) is gepubliceerd via het selfpublishingplatform Brave New Books. contact via e-mail: [email protected] Geleerd bedrog; Lees een stukje uit het boek. Geleerd bedrog Johan Van Rhijn. Nederlands | Paperback € 20,00 + 40 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Johan van Rhijn Geleerd bedrog. Gedrukt boek . Een leraar Nederlands onderzoekt intriges op de universiteit waar zijn vrouw werkt. Genre Detectiveroman, Fictie, Psychologische roman Onderwerpen Thriller, Proza (romans/novellen), romans en novellen ; oorspr. - Nederlands Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Brave New Books, Amsterdam Geleerd bedrog (eBook) Geleerd bedrog is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Geleerd bedrog PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Geleerd bedrog. Een gevierd top-onderzoeker, hét visitekaartje van de universiteit, gaat in de fout. Geleerd bedrog is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Geleerd bedrog PDF te downloaden ...