mulders-gm.nl

Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen (zesde, herziene editie)

PUBLICATIE DATUM september 2016
BESTANDSGROOTTE 7,56
ISBN 9789057185700
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marc Jegers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen (zesde, herziene editie) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Jegers. Lezen Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen (zesde, herziene editie) online is nu zo eenvoudig!

Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen (zesde, herziene editie) 1e druk is een boek van Marc Jegers uitgegeven bij Vub Press. ISBN 9789057185700 In dit werk worden voor een doelpubliek van niet-specialisten de belangrijkste concepten en technieken uit de financiële boekhouding behandeld. De meeste aandacht gaat uit naar transacties die courant in het bedrijf voorkomen en naar de wijze waarop die in de boekhouding moeten worden geregistreerd. In een tweede deel van het boek wordt aan de hand van een volledig uitgewerkt cijfervoorbeeld een methode uiteengezet voor het analyseren van de jaarrekening. Hierbij komen zowel de financiële ratio's, de vermogensstroomanalyse als de analyse van de toegevoegde waarde aan bod. Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen is een heldere en uiterst toegankelijke introductie voor studenten en voor iedereen die op relatief korte termijn inzicht wil krijgen in alle aspecten van de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming. In deze zesde, volledig herziene editie, werden de ingrijpende wijzigingen uit de Belgische wetgeving van december 2015 geïntegreerd.

...it de financiële boekhouding behandeld. Samenvatting met belangrijke elementen van boekhouden, analyse van de jaarrekeningen en kostprijsberekening en andere samenvattingen voor Boekhouden, Bedrijfskunde ... Elementen Van Boekhouden En Analyse Van De Jaarrekeningen ... ... . Per hoofdstuk staan in grote lijnen alle belangrijke punten uitgelegd en verduidelijkt met figuren. Aan de hand van deze samenvatting is het makkelijk... Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen . Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen (zesde, herziene editie) Managerial economics of non-profit organisations . Uitgevers Academic & Scientific publishers. Top 33. 7 nov. 2017 - Be ... Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen ... ... . Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen (zesde, herziene editie) Managerial economics of non-profit organisations . Uitgevers Academic & Scientific publishers. Top 33. 7 nov. 2017 - Bekijk het bord "Boekhouding" van leerkrECOenBKH op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Boekhouding, Jaarrekening en Lesplanning. Samenvatting inleiding tot boekhouden en financiën&comma ... schakeljaar Bedrijfskunde VUB, ik behaalde 15/20 met deze samenvatting, volledige samenvatting van H1-4 kostprijsprijsberekening. Login Sell. What do you ... Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen (zesde, herziene editie) Marc Jegers ... Elementen van boekhouden en analyse van de jaarrekeningen (zesde, herziene editie) Fenomenologie als houding . Gestolde macht . Het pathos van het denken . Humanisme, zinvol leven en nooit meer ouder worden . Kan de stad de wereld redden? Legal aspects of doing business with China . Ligt de ... Bevat alle te kennen leerstof uit het boek elementen van boekhouden: (1) algemeen boekhouden en (2) analyse v.d. jaarrekening. 73 paginas die volstaan om het examen te kunnen afleggen. Het deel kostprijsberekening omvat enkel maar formules die uit de oefenbundel kunnen gehaald worden....