mulders-gm.nl

Welkom in Mitford 3 - De groene heuvels

PUBLICATIE DATUM juli 2018
BESTANDSGROOTTE 10,96
ISBN 9789043530255
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jan Karon
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Welkom in Mitford 3 - De groene heuvels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Karon. Lezen Welkom in Mitford 3 - De groene heuvels online is nu zo eenvoudig!

'De groene heuvels' van Jan Karon is het derde deel in de serie 'Welkom in Mitford' en neemt de lezers mee terug naar Mitford, het pittoreske dorpje waar iedereen van droomt. Na jaren getrouwd te zijn geweest met zijn werk, is Father Tim nu gelukkig getrouwd met zijn buurvrouw Cynthia. Het leven in Mitford heeft nog nooit zo vol verrassingen gezeten voor de dominee. Dan maakt een jongen die als een zoon voor hem is geworden, een keuze die Father Tims hart breekt. De gebeurtenissen op het kampeerweekend van de kerkelijke jongerengroep hebben een grote invloed op Tim - zo groot dat ze een ander mens van hem maken.'De groene heuvels' is het los te lezen vervolg op 'Thuis in Mitford' en 'Er brandt nog licht'. Jan Karons talent voor het vertellen van verhalen en haar warme, levenslustige personages staan garant voor heel wat uurtjes ontspannen leesplezier.

... direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen ... De groene heuvels - datboek.nl ... .nl. Voor al je literatuur en romans. "De groene heuvels' van Jan Karon is het derde deel in de serie "Welkom in Mitford' en staat garant voor uren ontspannen leesplezier. Jarenlang is Father Tim, de dominee van Mitford, gelukkig getrouwd geweest met zijn werk en zijn gemeente. Nu is hij getrouwd met zijn levendige buurvrouw Cynthia. De groene heuvels van Jan Karon is het derde deel in de serie Welkom in Mitford en staat garant voor uren ontspannen leesplezier. Jarenlang is Father Tim, de dominee van Mitford, gelukkig getr ... De groene heuvels - datboek.nl ... . Jarenlang is Father Tim, de dominee van Mitford, gelukkig getrouwd geweest met zijn werk en zijn gemeente. Nu is hij getrouwd met zijn levendige buurvrouw Cynthia. 'De groene heuvels' van Jan Karon is het derde deel in de serie 'Welkom in Mitford' en neemt de lezers mee terug naar Mitford, het pittoreske dorpje waar iedereen van droomt. Na jaren getrouwd te zijn geweest met zijn werk, is Father Tim nu gelukkig getrouwd met zijn buurvrouw Cynthia. Het leven in Mitford heeft nog nooit zo vol verrassingen gezeten voor de dominee. Dan maakt een jongen die ... Het eBook De groene heuvels (9043527874) geschreven door Jan Karon bestel je op bruna.nl! 'De groene heuvels' van Jan Karon is het derde deel in de serie 'Welkom in Mitford' en staat garant voor uren ontspannen leesplezier. Jarenlang is Father Tim, de dominee van Mitford, gelukkig getrouwd geweest met zijn werk en zijn gemeente....