mulders-gm.nl

De afluisterstaat

PUBLICATIE DATUM maart 2014
BESTANDSGROOTTE 5,98
ISBN 9789048819416
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Glenn Greenwald
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De afluisterstaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Glenn Greenwald. Lezen De afluisterstaat online is nu zo eenvoudig!

In mei 2013 vertrok Glenn Greenwald naar Hong Kong om een anonieme bron te ontmoeten die claimde in het bezit te zijn van overweldigend bewijs voor vergaande overheidsspionage. Die bron bleek de 29-jarige nsa-systeembeheerder Edward Snowden. Zijn onthullingen over het wijdverbreide en systematische misbruik van gegevens behoren tot het meest explosieve en omvangrijke nieuws in de recente geschiedenis en leidden wereldwijd tot een hevig debat over nationale veiligheid en privacy van burgers.In dit boek verbindt Greenwald voor het eerst alle stukjes van de puzzel. Hij vertelt over zijn zeer intensieve trip naar Hong Kong, onderzoekt de bredere implicaties van de surveillance waarover hij rapporteerde in The Guardian en brengt nieuwe informatie over het ongekende machtsmisbruik van de nsa naar voren, met niet eerder verschenen documenten, aan hem toevertrouwd door Snowden zelf. Naast de nsa pakt Greenwald ook de gevestigde media aan. Hij keert zich fel tegen hun gewoonte overheidskritische reportages niet te publiceren en hun onvermogen de belangen van de gewone mens te dienen. Tot slot vraagt hij zich af wat het voor de individuele en nationale politieke gezondheid betekent wanneer een overheid zo intensief de privélevens van burgers monitort, en laat zien welke maatregelen getroffen moeten worden om democratie in het digitale tijdperk te waarborgen.De afluisterstaat verschijnt op een keerpunt in de wereldgeschiedenis. Het is een onbevreesde, scherpzinnige en essentiele bijdrage aan ons begrip van de Amerikaanse toezichtsstaat.Glenn Greenwald is journalist en schrijver. Hij was tot oktober 2013 columnist van The Guardian, de krant die in 2014 een Pulitzerprijs won dankzij Greenwalds reportages en artikelen over de afluisterpraktijken van de nsa. Greenwalds stukken verschenen in vele kranten en politieke tijdschriften, waaronder The New York Times, The Los Angeles Timesen de American Conservative. In februari 2014 startte hij een nieuwe mediagroep, First Look Media.

...et boek van De afluisterstaat PDF te downloaden op onze website bank72 ... Recensie: De afluisterstaat 📖 De Leesclub van Alles ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De afluisterstaat INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 8,24 MB BESTANDSNAAM De afluisterstaat.pdf PUBLICEER DATUM maart 2014 SCHRIJVER Glenn Greenwald ISBN 9789048819409 De Afluisterstaat Edward Snowden, de NSA en de Amerikaanse spionage- en afluisterdiensten Glenn Greenwald. In 2013 vertrok Greenwald naar Hong Kong om een anonieme bron te ontmoeten die claimde ... Op dinsdag 20 mei 2014 was Glenn Greenwald -- de man die de Edward ... De afluisterstaat eBook door Glenn Greenwald ... ... ... Op dinsdag 20 mei 2014 was Glenn Greenwald -- de man die de Edward Snowden-geheimen rond de NSA onthulde -- te gast bij het John Adams Institute. Hij gaf een lezing in de Stadsschouwburg en ... De afluisterstaat verschijnt op een keerpunt in de wereldgeschiedenis. Het is een onbevreesde, scherpzinnige en essentiele bijdrage aan ons begrip van de Amerikaanse toezichtsstaat. Glenn Greenwald is journalist en schrijver. De afluisterstaat | ISBN 9789048819416 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De afluisterstaat van Greenwald, Glenn als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! De afluisterstaat verschijnt op een keerpunt in de wereldgeschiedenis. Het is een onbevreesde, scherpzinnige en essentiele bijdrage aan ons begrip van de Amerikaanse toezichtsstaat. Glenn Greenwald is journalist en schrijver. De afluisterstaat verschijnt op een keerpunt in de wereldgeschiedenis. Het is een onbevreesde, scherpzinnige en essentiele bijdrage aan ons begrip van de Amerikaanse toezichtsstaat. Glenn Greenwald is journalist en schrijver. Koop De afluisterstaat (9789048841271) je van Greenwald, Glenn Het boek 'De afluisterstaat' is de vertaling van het boek dat in het Engels verscheen onder de titel 'Nowhere to hide' en in 20 landen tegelijk werd uitgebracht op 13 mei 2014. Onderstaande tekst staat te lezen op de achterflap van de Nederlandse vertaling: "De afluisterstaat verschijnt op een keerpunt in de wereldgeschiedenis. Het is… De afluisterstaat. Niets te verbergen? [Recensie] Iets meer dan een jaar geleden zorgde Edward Snowden ervoor dat het wereldwijde debat over privacy in het digitale tijdperk een radicaal andere wending nam. Zijn... De Amerikaanse overheid overtrad haar eigen wetten. En de bevriende naties deden er niet voor onder. Glenn Greenwald, de journalist die door Snowden als een van de eersten in vertrouwen is genomen beschrijft in zijn boek De afluisterstaat hoe het allemaal gelopen is in het voorjaar van 2013. mei 23, 2020 mei 23, 2020 Amerika Nieuws 0 reacties Afluisterstaat, CIA, Gellman, NSA, Snowden Edward Snowdon en de afluisterstaat. De prijswinnende journalist van de Snowden-files duikt dieper in de Amerikaanse afluisterstaat....