mulders-gm.nl

Compact wonen

PUBLICATIE DATUM 2007-02-01
BESTANDSGROOTTE 10,32
ISBN 9789077213469
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jo Pauwels
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Compact wonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Pauwels. Lezen Compact wonen online is nu zo eenvoudig!

Compact wonen is voor sommigen een noodzaak, maar voor velen een bewuste keuze.Niet enkel alleenstaanden, ook steeds meer jonge gezinnen en dynamische zestigers kiezen voor een appartement of een stadswoning met bescheiden proporties. Vanuit deze optiek is de efficiënte indeling van de beschikbare ruimte des te belangrijker.In dit boek worden aan de hand van achttien realisaties van toonaangevende interieurarchitecten en ontwerpers een veelvoud aan nuttige, ruimtebesparende ideeën aangereikt. Het zijn vaak ingenieuze, soms ook uiterst eenvoudige vondsten die een beperkt woonoppervlak tot een uiterst leefbare woonomgeving omtoveren.

...ikbare ruimte des te belangrijker. Compact wonen is de toekomst, maar heeft ook heel wat voordelen ... De gouden tips voor compact wonen - INTERIOR JUNKIE ... . Een klein, compact huis is onderhoudsarm. Daar komt ook nog eens bij dat compact wonen je ecologische voetafdruk verkleint. Hoe minder oppervlakte er is, hoe kleiner het brandstofverbruik. Dit kan alleen wanneer er op een plek genoeg mensen wonen, er voldoende draagkracht voor voorzieningen is en het voor bedrijven aantrekkelijk is zich er te vestigen. Door compact ruimtegebruik in de haven en industrie blijft er elders ruimte voor woningbouw, nat ... De gouden tips voor compact wonen - INTERIOR JUNKIE ... . Door compact ruimtegebruik in de haven en industrie blijft er elders ruimte voor woningbouw, natuur en andere functies. Compact wonen. Een appartement van 8 vierkante meter leek onvoorstelbaar en vooral onleefbaar tot nu. Kitoko Studio heeft een uitschuifbare woning ontworpen. De architecten kregen de schijnbaar onmogelijke taak om een voormalige opbergruimte om te toveren tot een compact appartement. Ruim wonen. Compact bouwen betekent niet automatisch klein wonen, integendeel. Door een compacte bouwvorm te hanteren, zijn de ruimtes binnen groter door het maximaal woonoppervlak. Compact wonen Bouwen van een ééngezinswoning, open bebouwing te Lokeren, 2011 Het ontwerp van een vrijstaande woning met klassiek programma en voorschriften (verplicht hellend dak) en relatief beperkt budget resulteert in een compacte woning....