mulders-gm.nl

De parelduiker 2013/3

PUBLICATIE DATUM mei 2013
BESTANDSGROOTTE 3,11
ISBN 9789059373426
TAAL NEDERLAND
AUTEUR none
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De parelduiker 2013/3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De parelduiker 2013/3 online is nu zo eenvoudig!

Waarom debuteerde Jan Eijkelboom pas op zijn 53ste? Was het onzekerheid? In de jaren vijftig bewonderde hij zijn vriend Jan Emmens mateloos en hij betwijfelde of hij net zo'n literair talent had. Daarnaast was de van nature teruggetrokken Eijkelboom bang om naar voren te treden en een afwijkende toon te laten horen. Hij vreesde volkomen weg te vallen tegen het overheersende geluid van de Vijftigers.Kees 't Hof, die vorig jaar de Verzamelde gedichten van Jan Eijkelboom bezorgde, schetst de lange aanloop naar het debuut, Wat blijft komt nooit terug, in 1979. Socioloog en oud-studiegenoot Joop Goudsblom haalt herinneringen op aan zijn jaren met 'Eijk', toen ze samen in Propria Cures zaten en Tirade oprichtten.Ook in dit nummer: deel 3 van literair Oegstgeest, nieuwe rubriek: Berliner Beobachter, Bertus Aafjes in Rome, Athene en Egypte, een stripbiografie van Kurt Schwitters en het huwelijk van Raymond Brulez.

...f hij net zo'n literair talent had. De Parelduiker werd t/m no ... Amazon.it: De parelduiker 2013/3 - - Libri in altre lingue ... . 2019/2 uitgegeven door Uitgeverij Bas Lubberhuizen.Vanaf no. 2019/3 wordt De Parelduiker uitgegeven door Uitgeverij Vantilt.Zie ook de eigen website van De Parelduiker.. Eigenlijk zou iedereen die de letteren een warm hart toedraagt zich spoorslags moeten abonneren op De Parelduiker.- Trouw "De Parelduiker 2013/3" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Literatuur, Letterkunde > Literatuur; Culinair > Eten en drinken algemeen; Antiquariaat. Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer inf ... De Parelduiker 2013/3 | Parelduiker ... . Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl. De Parelduiker 2013/3. Waarom debuteerde Jan Eijkelboom pas op zijn 53ste? Was het onzekerheid? In de jaren vijftig bewonderde hij zijn vriend Jan Emmens mateloos en hij betwijfelde of hij net zo'n literair talent had. Daarnaast was de van nature teruggetrokke...